Aktualno Promo članak

Bajt noževi – najbolje rješenje za svako domaćinstvo

Nedavno je u našem gradu otvoren obrt Bajt noževi, koji se bavi izradom sječiva i brušenja alata. Vlasnik je Branko Bajt, a njegove usluge možete potražiti  na Staroj cesti, odmah iza Frankopanskog kaštela.

Svi znamo da oštar  nož u domaćinstvu zlata vrijedi, a da bi  i vaš nož bio oštar u predstojećim danima kolinja, predlažemo da posjetite “Bajt noževe”. Tu ćete pronaći velik izbor Dick noževa, njemačkog proizvođača, koji su vrlo kvalitetni i cjenovno prihvatljivi. Možete ih kupiti na komad, ili u kompletu od nekoliko komada. Ukoliko ih ne bude na polici, isporuka je u svega par dana.

Osim toga, Branko Bajt nudi uslugu oštrenja raznih alata. Osim noževa i škara, može naoštriti sjekire, dlijeta, ručne hoblice, alate za rezbarenje, modeliranje i graviranje, mesoreznice, strojeve za mljevenje mesa, noževe za ribeže, borere, te druge alate i pribore. Sve to radi se ručno.

Za sve infromacije možete se obratiti na broj 098-484-324, a predlažemo i osobni dolazak u njegov poslovni prostor, jer ćete sigurno otići zadovoljni ponuđenom kvalitetom usluge.