Tomislav Gudasić novi je predsjednk Savjeta mladih Grada Ozlja, izabrani i novi članovi

U trogodišnjem mandatu Savjet mladih Grada Ozlja promicat će i zagovarat interese mladih na svom području.

Na konstituirajućoj sjednici održanoj u Gradskoj vijećnici Grada Ozlja izborom predsjednika Tomislava Gudasića i zamjenice predsjednika Ivane Lukšić konstituiran je novi Savjet mladih Grada Ozlja.

Savjet mladih Grada Ozlja osnovan je kao savjetodavno tijelo Grada Ozlja koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih na području grada. Ujedno, aktivno sudjeluje u radu Gradskog vijeća davanjem mišljenja, prijedloga i preporuka o pitanjima i temama od interesa za mlade, inicira donošenje odluka, programa i drugih akata od značenja za unaprjeđivanje položaja mladih na području grada.
Prijedloge odabranih kandidata za članove gradskog savjeta mladih uputile su udruga Tehno-OZ, mladež HDZ Ozalj, Gradsko društvo Crvenog križa Ozalj, DVD Jaškovo te neformalna skupina mladih.

U trogodišnji mandat Savjeta mladih grada Ozlja uz imenovanog predsjednika Tomislava Gudasić i zamjenice Ivane Lukšić izabrani su i članovi Toni Bakale, Marija Blažun, Ivana Brložan, Martin Halić i Lora Pleskina, te zamjenici David Ferko, Sanela Halić, Ivona Zvonković, Leonarda Bošnjak, Matija Blažun, Nikolina Kosmač i Marko Udiković Mejaški.

Konstituirajućoj sjednici nazočili su i predsjednik Gradskog vijeća Grada Ozlja Stjepan Zoretić te pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Lidija Bošnjak, koji su nazočnim članovima čestitali na izboru i poželjeli im puno uspjeha u njihovu trogodišnjem mandatu. (kaportal.hr)

Facebook Comments