Aktualno OG sada Ogulin

Još uvijek nema korisnih saznanja o osobi nestaloj na području Oštarija

hgss traži ist

Od 08. listopada,  tri je dana trajala akcija traženja nestale osobe, Luke Šejića iz Oštarija, koji se kao nestali vodi još od 07. listopada. U višednevnoj potražnoj akciji sudjelovali su djelatnici policije, HGSS Ogulin i Karlovac te članovi lokalnih DVD-ova i lovačkog društva te mještani. O tome smo pisali i na OGportalu.

Tih dana pratili smo tu potražnu akciju i čekali eventualne rezultate. Kako nakon toga više nije bilo novih informacija, zanimalo nas je kako je cijela priča završila, pa smo se obratili policiji sa nekoliko pitanja. Zanimali smo se je  li  akcija traženja nestale osobe završena ili još uvijek traje,  ima li ikakvih rezultata, ima li policija ima ikakvih novih spoznaja i saznanja, je li osoba možda pronađena i koja su daljnja postupanja u planu?

Iz policije nam je stigao sljedeći odgovor:

“Obavještavamo Vas da do sada poduzetim mjerama i radnjama traganja za nestalim muškarcem, on nije pronađen. U višednevnoj pretrazi užeg i šireg mjesta događaja u kojoj su sudjelovali predstavnici policije, HGSS-a, DVD-a i mještani, osoba nije pronađena te u ovom trenutku nemamo korisnih saznanja o nestaloj osobi. Kao i u svim slučajevima nestanka osoba, u okviru traganja za nestalim osobama osim pretrage mjesta događaja policija je nestanak objavila u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (https://nestali.gov.hr/) i s ciljem pronalaska osobe prikuplja i provjerava potrebne informacije te poduzima sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Ukoliko netko ima korisnih informacija o nestaloj osobi može ih dojaviti u Policijsku postaju Ogulin na broj 047/664-939 ili dostaviti putem e-maila na adresu [email protected] .

Luka Šejić nestali

Posljednje objavljeno

EKSKLUZIVNO CRO Demoskop: HDZ-u i SDP-u blagi pad podrške, Domovinski pokret ispred Mosta! Plenković i Milanović na vrhu i pozitivaca i negativaca

OgPortal

Osnovno obrazovanje odraslih

OgPortal

U Slunju obustavljen projekt na Rastokama, gradonačelnik Katić o izvođaču radova: Njihov posao je blamaža, i ono što je odrađeno loše je napravljeno

OgPortal

Ostavke zbog cijepljenja preko reda padaju i u mafijaškom gnijezdu Corleoneu

OgPortal

Opet problemi s Đakićevim sinom. Potukao se s djevojkama na benzinskoj, prijava na kraju odbačena

OgPortal

“Stradalima od potresa ni kune od državnih milijuna. Političari čekaju izbore”

OgPortal