Aktualno OG sada Ogulin

Zavičajni muzej ne radi, u ostalim gradskim tvrtkama nema oboljelih, ni osoba u samoizolaciji

ogulin 999 ist

S obzirom na širenje korona virusa u Ogulinu i sve veći broj slučajeva, zanimalo nas je kakvo je trenutno stanje u gradskim tvrtkama i ustanovama.

Kako doznajemo, zaražena je jedna djelatnica Zavičajnog muzeja i stoga muzej sljedećih par dana, do 26. listopada ne radi za posjetitelje.

U ostalim gradskim tvrtkama i ustanovama nema zaraženih osoba, kao ni osoba u samoizolaciji, potvrdila je za OGportal zamjenica gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja. Rad u gradskim tvrtkama i ustanovama reguliran je u redovnom radnom vremenu, uz naputak da stranke svoje zahtjeve ukoliko je moguće rješavaju telefonski, pisanim putem ili e-mailom, a slučaju potrebe osobnog dolaska potrebno je poštovati propisane mjere i upute HZZZ-a – dezinficirati  ruke, uz obvezno nošenje zaštitnih maski i slično.

Jučer smo pisali da je potvrđen pozitivan nalaz na koronavirus kod jedne učenice Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana, zbog čega je škola preventivno već jučer, za učenike tog razreda organizirala nastavu na daljinu. Nakon današnjih razgovora s epidemiolozima zaključeno je da učenici ostanu u samoizolaciji do 30. listopada. Za njih će se u tom razdoblju nastava organizirati on line. Zbog pridržavanja propisanih epidemioloških mjera ni za jednog profesora nije izrečena mjera samoizolacije.

 

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Zbog promjene poslovnika, Orban prijeti da će njegova stranka napustiti EPP

OgPortal

Od danas poskupile cigarete i duhanski proizvodi – evo i za koliko!

OgPortal

Otvoreno reciklažno dvorište

OgPortal

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy proglašen krivim, dobio je tri godine zatvora!

OgPortal

Prošli tjedan uz potres još i detonacije – dobili smo odgovor Policijske uprave Karlovačke

OgPortal

Doznajemo detalje nove prijave protiv uhićenog stečajnog upravitelja: ‘Prodao je dio tvrtke 10 puta ispod cijene’

OgPortal