Aktualno OG sada Ogulin

Vrijeme za vikend oblačnije uz nešto kiše

Umjereno do pretežno oblačno, mjestimice s kišom, češćom i vjerojatnijom u subotu na sjevernom Jadranu i u zapadnoj unutrašnjosti. Ponegdje su mogući grmljavinski pljuskovi te lokalno obilna oborina, uglavnom na Jadranu i područjima uz njega. Pretežno oblačno, mjestimice s kišom koja će lokalno biti obilnija uglavnom na sjevernom Jadranu i u gorskim predjelima. Na moru su mogući i pljuskovi s grmljavinom, a duljih sunčanih razdoblja bit će na krajnjem jugu gdje se kiša očekuje tek krajem dana. Umjereno do jako jugo slabjet će tijekom dana, kao i jugozapadni vjetar na kopnu koji će popodne okrenuti na sjeveroistočnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti većinom od 9 do 14, na moru od 13 do 17, a najviša dnevna uglavnom od 14 do 19, u Dalmaciji do 22 °C.

U nedjelju poslijepodne i osobito u ponedjeljak bit će duljih sunčanih razdoblja, a kiša će biti rjeđa pojava. Slab do umjeren jugozapadnjak, uz obalu i jugo u nedjelju će okrenuti na sjeverac i buru, a podno Velebita ojačati.

U ponedjeljak će ponovno zapuhati umjeren i jak jugozapadnjak i jugo. Temperatura zraka bez većih promjena tijekom razdoblja.

neverin
neverin.hr