Aktualno Magazin Zabava

Revolucionarno! Beroš se dosjetio kako doskočiti plaćanju veledrogerijama

Treba i državnu pekaru napraviti i državnu mesnicu i državnu mljekaru i državne traperice da imamo, pa će biti svega ko nekada a Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska!

Vidjeli smo večeras u emisiji kako je komunistička Kina suzbila epidemiju a sad evo kako je epidemija proširila komunizam u HDZ-u.

Naime kako je poznato veledrogerije su prestale isporučivati lijekove jer im država te lijekove ne plaća više od godinu dana pa ih ni one ne mogu platiti svojim dobavljačima tj. proizvođačima lijekova.
E ali naš ministar zdravstva sjetio se kako će tome doskočiti. Na Saborskom odboru za zdravstvo Vili Beroš je izjavio kako se razmatra osnivanje državne veledrogerije.

Naime ako država bude imala svoju veledrogeriju onda joj neće morati plaćati dugove a lijekovi će dolaziti sami od sebe. Tu je logiku svojedobno njegovao i Savez komunista Hrvatske pa ne čudi da se ponavlja u Savezu komunista HDZ-a.

Beroševu ekonomsku misao pred novinarima je dodatno razradio i HDZ-ov zastupnik Ivan Čelić, što znači da je u toj stranci epidemija ozbiljno uzela maha. Uostalom pogledajte sami. (rtl.hr)