Aktualno Sport

Nogomet – Rezultati prve i druge županijske lige

Prva županijska liga – 12.kolo
KORANA – OGULIN odgođeno
DOBRA – ILOVAC 0:3
U 12.kolu 1.ŽNL nogometaši Ogulina opet su prisilno pauzirali zbog korone svojim redovima. Trebali su igrati na Turnju protiv Korane.
Nogometaši Dobre ugostili su u derbiju začelja momčad karlovačkog Ilovca, no umjesto borbe za važne bodove za opstanak, dogodio se uvjerljiv poraz Dobre, Karlovčani su pobijedili uvjerljivo, sa 3:0, sva tri gola gosti su postigli u završnici susreta.
U ostalim utakmicama ovog kola nogometaši Duge Rese 1929 i Vatrogasca podijeli su bodove u velikom derbiju 12. kola igrajući 1:1, u prvom poluvremenu nije bilo pogodaka. Vatrogasac je poveo početkom nastavka, a Dugorešani su uspjeli poravnati i zadržati čelno mjesto ljestvice dva kola prije kraja jesenskog dijela sezone. Niti u Vojniću u prvom dijelu susreta nije bilo pogodaka, a onda je u drugom poluvremenu Croatia ’78 povela, a domaći Vojnić ’95 preokrenuo na 2:1 i učvrstio se na 3. poziciji ljestvice. U Rečici je, nakon dva preokreta, domaća Mladost pobijedila Zrinskog iz Ozlja rezultatom 3:2.
Na tablici vode Vatrogasac i Duga Resa sa 29 bodova, Ogulin je sa 2 utakmice manje četvrti sa 19, a Dobra osma sa 9 bodova. U idućem 13.kolu (nedjelja, 14,00) Ogulin bi trebao gostovati u Malom Erjavcu kod Zrinskog Ozlja, a Dobra će ugostiti momčad Korane s Turnja.

tablica 1 lige

 

 

 

Druga županijska liga – 11.kolo
DOBRA (N) – OŠTARIJE 1:2
PLAŠKI – FRANKOPAN 1:7
U posljednjem jesenskom, 11.kolu 2. Županijske lige, nogometaši Oštarija iznenadili su odličnom igrom u Novigradu kod vodeće Dobre i pobijedili neočekivano sa 2:1, golove sz postigli Alen Cazin i Matija Puškarić. Nogometaši Plaškog ubilježili su još jedan domaći uvjerljiv poraz, u Plaškom je Frankopan pobijedio domaće sa čak 7:1.
U ostalim utakmicama nogometaši Cetingrada uvjerljivom su 5:0 pobjedom nad Mrežnicom u Zvečaju osvojili naslov jesenskog prvaka Druge županijske lige. U Mostanju je Kupa pobijedila domaći Barilović sa 4:2. Šišljavić je rezultatom 3:2 odnio sva tri boda iz Draganića, a utakmica Petrove Gore i Vrlovke igrat će se 8. studenog.
Na tablici vodi Cetigrad sa 29 bodova bodova ispred Dobre iz Novigrada, Oštarije su pete sa 17, a Plaški 12-ti sa 4 boda.

(D.P.)