Aktualno Županija

Dogradonačelnica vs. gradonačelnik! Andreja Navijalić uvjerena da će HDZ-ovci “prepoznati rad i iskustvo koje nudi”

Navijalić je prikupila 1.010 potpisa potpore.

Andreja Navijalić, kandidatkinja za predsjednicu GO HDZ-a Karlovca sa svojim timom kandidata za potpredsjednike predala je danas kandidaturu s 1.010 potpisa potpore. Kandidati Marin Svetić, Darko Stanković i Stipo Adžaga predali su svaki više od 870 potpisa potpore članova. Aktualna dogradonačelnica Karlovca će se na stranačkim izborima sučeliti sa svojim šefom, gradonačelnikom Damirom Mandićem koji također želi postati predsjednik stranačke organizacije. Dosta je izvjesno da će onaj tko pobijedi biti kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima u svibnju, tako da je kod HDZ-ovca puno toga “na kocki”.

  • Moje životno i poslovno iskustvo obilježeno je radom s mladima, sudjelovala sam na brojnim projektima, upravljala sam različitim poslovnim i političkim procesima te imam iskustvo u rukovođenju ljudima. Ta mi iskustva, zajedno s podrškom brojnih članova, daju hrabrost, želju i volju da se kandidiram na mjesto predsjednice GO HDZ-a grada Karlovca, kaže Navijalić.
    Pod sloganom “Putem zajedništva”, dodaje, želi nastaviti politiku zajedništva i uključenosti svih aktera i u tom smjeru razvijati gradsku organizaciju HDZ-a Karlovac.
  • Temelj naše organizacije su ljudi iz temeljnih ogranaka i na njihovim željama i potrebama mora biti fokus, poručila je Navijalić i dodala kako vjeruje da će članovi prepoznati rad i iskustvo koje nude. (kaportal.hr)