Aktualno Županija

Sedam kaznenih djela

policija kontrola koronavirus ist

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Ogulin) i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

Provaljeno u kuću
U razdoblju od 4. do 5. studenog u mjestu Gornja Trebinja, grad Karlovac nepoznati počinitelj provalio je u kuću i drvarnicu vlasništvo 61-godišnjaka, te otuđio televizor, perilicu, motornu kosilicu i trimer. Materijalna šteta veća je od 9000 kuna.

Krađa bicikla
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 39-godišnjaka da mu je noću s 5. na 6. studeni nepoznati počinitelj ispred stambene zgrade u Karlovcu, gradska četvrt Zvijezda otuđio bicikl. Materijalna šteta veća je od 2000 kuna.

U Slunju upravljao vozilom pod utjecajem alkohola
Jučer u večernjim satima u Slunju, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,77 g/kg upravlja 67-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenog prekršaja vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Krule – Čarape sa akcije

Bloger Krule

Što je zajedničko Velji Nevolji, Legiji, Zemuncima, Kavačkom i Škaljarskom klanu? Vole hrvatske putovnice

OgPortal

Pidžame – najtraženiji modni komad

OgPortal

FDA bi već danas mogla odobriti cjepivo Johnson & Johnson

OgPortal

Udruge glazbenika i ugostitelja postigle dogovor sa Stožerom: Glazba u kafićima ipak dozvoljena

OgPortal

Joe Biden u Teksasu nakon paralizirajuće zimske mećave

OgPortal