Aktualno Magazin Zabava

Vukovarski uljez prekinuo meč: Uletio na teren i nasmijao sve

Radoznali žućkasti pas uletio je usred utakmice Vukovara i Vihora u Trećoj HNL Istok. Gostujući igrač strpljivo ga je dočekao na cetru i iznio izvan terena uz smijeh suca i svih prisutnih
Nema publike na hrvatskim stadionima i u dvoranama, odlukom Nacionalnoga stožera civilne zaštite, ali nitko nije obavijestio kućne ljubimce da ne bi smjeli gledati utakmice izbliza…

Pa je jedan radoznali pas prekinuo subotnju utakmicu Treće HNL Istok između Vukovara 1991 i Vihora iz Jelisavca u 50. minuti.
Sjurio se četveronožni ljubimac prema centru kao da su u pitanju utrke pasa i poletio ravno u ruke nogometašu Vihora Stjepanu Šimičiću koji ga je, uz osmijeh svih prisutnih, pažljivo iznio s terena.


Prije nešto više od mjesec dana utakmicu Druge HNL između Bijelog Brda i Cibalije, također u Slavoniji, prekinuo je pernati ljubimac papagaj. Nakon gola Cibalije žuta je aleksandar papigica sletjela na rame igraču Cibalije Karlu Išasegiju.

– Nikad mi se ništa slično nije dogodilo, a vjerujem da više i neće! Ovo je postao pravi hit, papiga je reagirala na naš gol – rekao nam je Karlo.

Vlasnika smo brzo pronašli.


 

– Ona je pitoma papigica jer je hranjena iz ruke, navikla je na ljude; navikla je stajati meni na leđima, ramenu ili ruci. I ženka i mužjak su ljubimci kćeri Ivane. Već sam mislio da sam je nepovratno izgubio kad su mi javili da se uključila u utakmicu između Bijelog Brda i Cibalije – kaže Dominik Bubalo iz Sarvaša, uzgajivač papiga i vlasnik male žute aleksandrice.

A što se vukovarskog psa tiče, nije mogao spriječiti domaće da dođu do uvjerljive pobjede 3-0 s igračem više i probiju se na šesto mjesto ljestvice nakon 13 kola. U vodstvu je Marsonia s 35 bodova ispred Čepina (29) i Belišća. Vukovar je na 24, a Vihor na 21 bodu. (24sata.hr)