Aktualno OG sada Ogulin

Drežnica je danas jedno veliko gradilište

Radi se na svakom koraku – Drežnica je danas jedno veliko gradilište, poručili su čelni ljudi Gradske organizacije SDSS-a Ogulin.

Zahvaljujući dobroj suradnji sa gradskim vlastima i gradonačelnikom Daliborom Domitrovićem, u Drežnici se radi na dva velika projekta. Na centralnom groblju betonirani su temelji buduće mrtvačnice, a djelatnici Arkade d.o.o. vrše asfaltiranje nerazvrstanih puteva. Asfaltirani su putevi na Padalištima, Krakaru dio do zaseoka Koići, a danas su trebali biti dovršeni asfalterski radovi prema Kosanovićima u Krakaru. Tijekom narednih dana asfaltirat će se putevi do još nekih zaseoka, nakon čega strojevi prelaze u Jasenak.
“Radost na licima Drežničana vidljiva je na svakom koraku jer su ovo najveći infrastrukturni projekti u zadnjih nekoliko godina.” – poručili su ogulinski SDSS-ovci na služebnom Facebook profilu stranke.
U utorak je Drežnicu posjetio i Episkop Gerasim, kako bi u prisustvu svećenika posvetio Krst koji će biti postavljen na zvoniku Hrama Roždestva Presvete Bogorodice, koji je također u obnovi. (foto:SDSS-Og)