Aktualno OG sada Ogulin

Vrijeme za vikend – uglavnom suho i stabilno

Znatnije promjene temperature neće biti ni sljedećih dana, ali će se mijenjati količina oblaka i vjerojatnost kiše, koja u nedjelju postoji uglavnom na sjevernom Jadranu, a u ponedjeljak je znatno veća posvuda. Ponegdje su mogući i pljuskovi praćeni grmljavinom. Promjenu vremena najavit će južina u nedjelju, a već u ponedjeljak na sjevernom će Jadranu zapuhati bura.

I diljem unutrašnjosti u ponedjeljak velika je vjerojatnost kiše, te sve češćeg sjevernog i sjeveroistočnog vjetra, uz koji će dolaziti hladniji zrak pa će do večeri u gorju, uglavnom višem, biti moguć i snijeg.

Usubotu u unutrašnjosti većinom oblačno s maglom i niskom naoblakom osobito u prvom dijelu dana. Sunčana razdoblja mjestimice se očekuju uglavnom poslijepodne. Na Jadranu djelomice sunčano, na sjevernom dijelu uz više oblaka, moguće i uz maglu te ponegdje vrlo malo kiše. Vjetar uglavnom slab, u gorju mjestimice umjeren jugozapadni. Najniža jutarnja temperatura od 2 do 7, na Jadranu između 9 i 14 °C. Najviša dnevna od 8 do 13, na Jadranu između 14 i 19 °C. I tijekom nedjelje još će prevladavati suho i stabilno, uz maglu i oblake, većinom i sunčana razdoblja.

vikend