Aktualno Sport

Pobjeda Ogulina protiv Croatie 78, Duga Resa pobijedila Dobru

Prva županijska liga – 14.kolo
OGULIN – CROATIA 78 4:1
U nedjelju je odigrano 14.kolo 1.ŽNL, u kojem su nogometaši Ogulina izborili pobjedu u Ogulinu protiv Croatie 78 iz Žakanja sa 4:1. Ogulin je poveo već u 9.minuti golom Filipa Francetića, a pred kraj 1.poluvremena na 2:0 povisio je Marko Puškarić. Gosti su bolje započeli 2.poluvrijeme i odmah smanjili u 47.minuti, no nakon stalne inicijative nogometaša Ogulina, iz brojnih šansi Patrik Poljak postigao je još dva gola, u 58. i 81.minuti za konačnu i uvjerljivu pobjedu od 4:1.

 

DUGA RESA – DOBRA 1:0
Nogometaši Dobre gostovali su kod vodeće Duge Rese i dugo su odolijevali napadima domaćih, sve do 8.minute, tek tada je Duga Resa postigla jedini i pobjedonosni gol za pobjedu od 1:0.
U ostalim utakmicama u Rečici, u dvoboju domaće Mladosti i drugoplasiranog Vatrogasca, također nije bilo pogodaka u prvom dijelu. Međutim, u drugom poluvremenu domaćin je u potpunosti nadigrao drugoplasiranu ekipu lige, slavio sa 4:0 pa Dugorešani odlaze na zimsku stanku s pet bodova prednosti pred ‘vatrogascima’.
Iznenađenje kola priredio je Ilovac, koji je odnio sva tri boda iz Vojnića. ‘Kanarinci’ su na odmor odnijeli minimalno vodstvo, u nastavku zabili za 2:0, a domaći Vojnić ’95 uspio je samo ublažiti poraz na konačnih 2:1. Na Turnju je Korana nadigrala Zrinskog iz Ozlja rezultatom 3:2 pa Ozaljčani odlaze na zimsku stanku kao posljednjeplasirana momčad lige.
Na tablici nakon posljednjeg jesenskog kola vodi Duga Resa sa 35 bodova, Vatrogasac je drugi sa 30, Ogulin je sa 2 utakmice manje četvrti sa 22, a Dobra deveta sa 10 bodova.
Do potpunog završetka prvog dijela sezone moraju se odigrati dvije odgođene utakmice – na Turnju između Korane i Ogulina i u Ogulinu između istoimenog domaćina i rečičke Mladosti. Već u srijedu u 14 sati pred nogometašima Ogulina je zaostala utakmica protiv Mladosti Rečice.

tabela 1

 

MLADI
1.ŽNL juniori, 10.kolo:
Ogulin – Korana 5:0 (Luka Bokulić 2, Rade Šumonja, Andrija Štefanac i Niko Oskoruš 1)
1.ŽNL, pioniri, 10.kolo:
1.ŽNL, mlađi pioniri, 10.kolo:
Zrinski Ozalj – Ogulin 0:0,
2.ŽNL, ml.pioniri, 8.kolo:
Limači, 1.ŽNL,9.kolo:
Limači, 2.ŽNL, 11.kolo: Karlovac III – ŠN Ogulin II 10:0, Ilovac II – Dobra 2:0
Karlići, 1.ŽNL, 11.kolo: Ilovac II – ŠN Ogulin 0:3 (Ivano Poljak, Luka Petrušić i Rico Ivčević) (D.P.)