Aktualno Sport

Pobjednik odlučen u posljednjim sekundama

2.HKL zapad, 7.kolo:
OGULIN – VERUDA 39:40 (21:18)
Rukometaši Ogulina igrali su u subotu utakmicu 7.kola 2.HRL zapad u Ogulinu protiv momčadi Verude iz Pule. U 1.poluvremenu naši rukometaši igrali su vrlo dobro, povremeno vodili sa 3-4 gola razlike, a na odmor se otišlo s vodstvom od 21:18. U 2.poluvremenu uglavnom se igralo izjednačeno, s golom ili dva prednosti za rukometaše Ogulina, no u vrlo neizvjesnoj završnici, u posljednje dvije minute nakon vodstva 39:38 naši nisu uspjeli postići gol, ali su gosti preokrenuli rezultat i postigli dva gola, posljednji i pobjednički gol za pobjedu od 40:39 gosti su postigli 20-ak sekundi prije kraja, što je bilo i jedino vodstvo Verude u cijeloj utakmici. Inače, za Ogulin nisu igrala dva ponajbolja igrača, Liuka Turković i Andrija Gaši.
Za Ogulin su igrali Josip Vučić i David Stipetić na vratima, golove su postigli Andrija Poljak 12, Toni Puškarić 8, David Stipetić 7, Mihael Porubić 5, Marko Poljak i Filip Gašparović po 3 i Antonbio Drašković 1 gol.
Nakon 7.kola rukometaši Ogulina odigrali su samo 4 utakmice, ali sa dvije pobjede i dva poraza su na 5.mjestu sa 4 boda. U idućem, 8.kolu rukometaši Ogulina igrat će u Rovinju koji je trenutno treći.

3.HRL zapad, 6.kolo:
OGULIN – ROVINJ odgođeno
Rukometašice Ogulina trebale su igrati u 6 .kolu 3.HRL zapad u Ogulinu protiv ekipe Rovinja, no utakmica je odgođena.
Nakon 6.kola, u prvenstvu je dosta odgođenih utakmica, a rukometašice Ogulina su sa 3 poraza na posljednjem 10.mjestu bez boda. U idućem 7 .kolu igrat će u Rijeci protiv druge ekipe Murvice. (D.P.)