Aktualno OG sada Ogulin

101 novi slučaj u županiji. U Ogulinu 8

stožer ka žup ist

U posljednjih 24 sata u Karlovačkoj županiji imamo 101 novi slučaj zaraze virusom SARS-CoV-2,od čega su 29 korisnici ustanove u sustavu socijalne skrbi. Od ostale 72 osobe s područja grada Karlovca su 32 osobe, Duga Resa 12, Ogulin 8, Ozalj 5, Slunj 2 , Vojnić 2, Draganić 2, Barilović 3, Generalski Stol 1, Josipdol 2, Krnjak 1, Rakovica 1, Tounj 1 . U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada oboljelo 2626 osoba.

U OB Karlovac se na bolničkom liječenju nalazi 48 pacijenata, 3 osobe su na respiratoru, 4 novoprimljene, 2 otpuštene sa bolničkog liječenja, a preminula je 1 muška osoba od 73 godine sa ranije pridruženim bolestima. U samoizolaciji se nalazi 58 djelatnika bolnice- 42 zdravstvena i 16 nezdravstvenih.

U OB Ogulin na COVID odjelu leži 21 bolesnik. Od početka rada COVID odjela umrlo je 15 bolesnika. U samoizolaciji se nalazi 31 djelatnik bolnice, od toga 3 liječnika.

U samoizolaciji se nalazi 714 osoba. Nije evidentiramo kršenje mjera.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Čistoća će sanirati divlji deponij u Logorištu, zadnji put su s iste lokacije odvezli 17 tona otpada! Otvoreno pitanje – tko su zagađivači i zašto mi plaćamo njihovu neodgovornost?

OgPortal

U Ogulinu jedna novooboljela osoba

OgPortal

Škare-Ožbolt negira da je plagijatorica, Troskot se zahvaljuje na reklami: ‘Simpatična je, ali…‘

OgPortal

Prosvjednici opet na ulicama u Mjanmaru

OgPortal

Potres u Dalmaciji: ‘Snažno je zatreslo, srećom nije dugo…’

OgPortal

Grčka pita od špinata (Spanakopita)

OG Portal