Aktualno OG sada Ogulin

I POU Ogulin prilagođava svoj rad novim epidemiološkim mjerama Vlade RH

U skladu s Odlukom o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, Vlade RH i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin od 28. studenog do 21. prosinca 2020. godine način prilagođen je i način rada te je organiziran kako slijedi:

– obustavljaju se sve aktivnosti koje provodi Pučko otvoreno učilište Ogulin i drugi, a koje se navode u Odluci,
– aktivnosti koje nisu obustavljene provodit će se u skladu s Odlukom,
– stranke svoje upite mogu uputiti putem telefona na broj +385 47 522 257 te putem elektronske pošte na adrese [email protected] (opći upiti) i/ili [email protected] (pitanja vezana za obrazovne programe).
– sve obrazovne aktivnosti Pučko otvoreno učilište Ogulin provodit će putem online platforme.

Inače, za sve korisnike poslovnih prostora i zaposlenike i dalje su na snazi ranije mjere koje se odnose na obvezno nošenje zaštitnih maski na pravilan način, dezinficiranje ruku sredstvima postavljenim na ulazu u objekt, dezinficiranje obuće na dezinfekcijskim barijerama na ulazu u objekt, obavezno držanje socijalne distance. Korisnicima i zaposlenicima koji imaju povišenu tjelesnu temperaturu ili bilo koje druge znakove bolesti uzrokovane virusom COVID-19 nije dozvoljen ulazak u objekt.