Aktualno Županija

Jutros u “drive-inu” u Luščiću: Neki stigli u 5,30, u 7 im rečeno: Gotovo, ne primamo više

Drive in Luščić

Razočaranje i očaj, tako bi se ukratko mogao opisati jutrošnji osjećaj brojnih građana koji su na testiranje u karlovački DRIVE-in u Luščiću stigli ranom zorom, a onda “poljubili vrata”.

Mnogi od njih, a tome svjedoči i naš sugovornik, u Luščić su stigli u 5,30 ujutro i čekali u svojim automobilima na – 7 C. Taman prije 7 sati, kad su neki od njih bili na tik do ulaska u prostor, policijski službenik upozorio ih je da je gotovo i da se više ne prima nikoga. – Bilo je grozno, čekao sam sat i pol, dignuo se oko 4 da bih stigao i onda mi kažu da je gotovo i neka “brišem”, svjedoči jedan građanin napominjući da je u svemu bila prisutna i doza arogancije. Sada im je produžen jedan dan iščekivanja, sutra planiraju ponovno na testiranje, no postavlja se pitanje hoće li i kada doći. Napominju da nisu vidjeli nikakve brojeve niti organizaciju, a sve izgleda pomalo kaotično.

Stožeru Civilne zaštite Karlovačke županije Radio Mrežnica jutros je uputila upit pa se čekaju i odgovori nadležnih.(radio-mreznica)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Osnovno obrazovanje odraslih

OgPortal

U Slunju obustavljen projekt na Rastokama, gradonačelnik Katić o izvođaču radova: Njihov posao je blamaža, i ono što je odrađeno loše je napravljeno

OgPortal

Ostavke zbog cijepljenja preko reda padaju i u mafijaškom gnijezdu Corleoneu

OgPortal

Opet problemi s Đakićevim sinom. Potukao se s djevojkama na benzinskoj, prijava na kraju odbačena

OgPortal

“Stradalima od potresa ni kune od državnih milijuna. Političari čekaju izbore”

OgPortal

Pristigla i druga pošiljka spremnika za otpad

OgPortal