Pronađeno 10,3 kg sitno rezanog duhana

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je osam kaznenih djela i šest prometnih nesreća od kojih jedna s teže ozlijeđenom osobom i pet s materijalnom štetom.

Pronađeno 10,3 kg sitno rezanog duhana 
Policijski službenici Policijske postaje Ogulin su zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine proveli kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom. U sklopu kriminalističkog istraživanja te pretragom doma i drugih prostorija kojima se koristi 60-godišnjak, jučer 2.prosinca na području općine Plaški, pronađeno je ukupno 10,3 kg sitno rezanog duhana. Zbog sumnje da je 60-godišnjak počinio kazneno djelo nedozvoljena trgovina protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Krađa cigareta
Nepoznati počinitelj provalio je jučer u trgovinu u Karlovcu, gradskoj četvrti Luščić – Jamadol i otuđio manju količinu cigareta.

Krađa dioptrijskih okvira
Nepoznati počinitelj je jučer iz trgovine u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu otuđio optičke okvire u vrijednosti većoj od 2500 kuna.

Teško ozlijeđen vozač mopeda
Jučer u 11.55 sati u mjestu Vukoder, grad Karlovac, mopedom je upravljao 23-godišnjak te je zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku izgubio nadzor nad upravljačem, sletio van kolnika i teže se ozlijedio.

Facebook Comments