Aktualno Županija

Konstituiran karlovački HDZ

Karlovac 1

O provedenim unutarstranačkim izborima u HDZ-u saznajemo iz priopćenja tajništva GO HDZ-a Grada Karlovca:

“Nakon provedenih unutarstranačkih izbora u petak 4. prosinca 2020. u prostorijama Doma HDZ-a u Karlovcu održana je konstituirajuća sjednica Gradske organizacije HDZ-a grada Karlovca.
Uz novoizabranog predsjednika GO HDZ-a grada Karlovca Damira Mandića na sjednici su nazočili i novoizabrani potpredsjednici; Marin Svetić, Darko Stanković i Stipo Adžaga kao i novoizabrani članovi GO HDZ-a grada Karlovca. Na konstituirajućoj sjednici za tajnika organizacije jednoglasno je izabran Tihomir Mamić, dok je za rizničara jednoglasno izabran Tihomir Čohan. Na sjednici su prezentirani planovi i prve aktivnosti novog gradskog odbora u narednom periodu a svi članovi preuzet će političku odgovornost za provođenje tih planova.

-Hvala svim članovima koji su izašli na unutarstranačke izbore koji su protekli korektno, demokratski i uz poštivanje epidemioloških mjera. Zajedništvo i otvorenost svih nas nema alternativu i u tom kontekstu nastavit ćemo jačati stranku sa ciljem preuzimanja odgovornosti za još bolji Karlovc istaknuo je predsjednik GO HDZ-a grada Karlovca Damir Mandić.

Sjednici je nazočila i novoizabrana predsjednica Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić koja se zahvalila svim članovima stranke na ukazanom povjerenju a novoizabrane stranačke dužnosnike pozvala na suradnju kroz jaču i dublju komunikaciju sa ciljem daljnjeg jačanja HDZ-a.”

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Ogulin bilježi izvrsne turističke rezultate – 2.322 dolazaka te 5.668 noćenja

OG Portal

Unatoč pandemiji odlični turistički rezultati u veljači u Karlovačkoj županiji

OgPortal

Iz Milinovićeve stranke optužili HDZ za udbaške metode: ‘Zivkaju nas i uznemiruju s anonimnih brojeva!‘

OgPortal

‘Napali su nas Hafniumom!‘: U tijeku cyber udar neviđenih razmjera, na meti deseci tisuća organizacija

OgPortal

Predstavljamo vam LA LA Trio

OgPortal

Poznatom optičaru ukrali okvire naočala vrijedne dva milijuna kuna: ‘Nudim 50.000 kn za informacije o lopovu!‘

OgPortal