Aktualno Županija

Pacijenti odabrali najbolje liječnike u Hrvatskoj – laskavo priznanje za osmero karlovačkih i jednog ogulinskog liječnika

Portal Najdoktor i ove je godine objavio listu najboljih hrvatskih liječnika i liječnica, i to po mišljenju koje je i najvažnije – onom samih pacijenata. U odabiru su kriteriji bili ukupan broj ocjena/komentara, odnos pozitivnih i negativnih te kvaliteta samih komentara, odnosno nisu uzimani u obzir oni bez ikakvih argumenata.

Ako je suditi po mišljenju pacijenata, zatreba li vam, zlu ne trebalo, pomoć abdominalnog kirurga, dobro je što ste u Karlovcu – naime, čak su dva abdominalna kirurga Opće bolnice Karlovac među “najdoktorima” po izboru pacijenata, a to su Boris Furač i Dražen Tufeković. Dobra je situacija i s pedijatrima, jer su na listi također dvoje – Vladimir Franković i Marija Spajić.

Samo pohvale pacijenti imaju i za liječnicu obiteljske medicine Sanju Brleković, otorinolaringologa Bojana Fanfanija, infektologinju Vesnu Tutek te stomatologinju Helu Puljić, koji su se tako također našli na listi “najdoktora” za 2020. godinu.

 

Oboje karlovačkih pedijatara, otorinolaringolog Fanfani te abdominalni kirurg Tufeković na listi su bili i prošle godine, što je i dodatna potvrda kvalitete, a vjerujemo da će i ostalima biti motivacija da se na listi zadrže, ili na nju tek dođu.Jednim “najdoktorom” može se pohvaliti i ogulinska Opća bolnica – najviše ocjene pacijenata dobio je neurolog Dragan Mejakić.