Aktualno OG sada Ogulin

S područja grada Ogulina 9 novih slučajeva, u županiji ukupno 13

U posljednjih 24 sata u Karlovačkoj županiji imamo 13  novih slučajeva  zaraze virusom SARS-CoV-2 . S područja grada Ogulina 9,  Josipdola  3, Plaški 1. U nedjelju nije bilo Drive In testiranja. U Karlovačkoj županiji  ukupno je  do sada  oboljelo  4000  osoba. U samoizolaciji se nalazi 918 osoba, nije bilo kršenja mjera.

Stanje u bolnicama:

OB Karlovac: Hospitalizirano je 58 COVID pozitivnih pacijenata, 1 osoba je otpuštena sa bolničkog liječenja, nije bilo preminulih osoba. U OB Karlovac je ukupno 14 osoba na respiratoru, od toga 8 COVID pozitivnih osoba. Prosječna dob hospitaliziranih pacijenata je 69 godina, dok je prosječna dob preminulih pacijenata 79, prosječna dob COVID pozitivnih pacijenata na respiratoru je 71 godina. Od početka pandemije u bolnici je preminula ukupno 71 osoba. U samoizolaciji se nalazi 10 liječnika, 15 medicinskih sestara/tehničara, 9 ostalih zdravstvenih djelatnika te 18 nezdravstvenih djelatnika. Od početka pandemije iz bolnice Karlovac je otpušteno 196 osoba.

OB Ogulin: na COVID odjelu je hospitalizirano 40 osoba, 1 osoba je otpuštena sa bolničkog liječenja, nije bilo umrlih osoba. Od početka djelovanja COVID odjela ukupno je otpušteno sa bolničkog liječenja 84 pacijenata, a 23 osobe su umrle od početka rada odjela. Prosječna dob hospitaliziranih COVID pozitivnih pacijenata je 70 godina, a preminulih 80 godina. U samoizolaciji se nalazi 4 liječnika, 23 medicinskih sestara/tehničara, 6 ostalih zdravstvenih djelatnika te 7 nezdravstvenih djelatnika.

Specijalna bolnica Duga Resa: hospitalizirano je 29 COVID pozitivnih pacijenata, 1 osoba je preminula. U samoizolaciji se nalaze 2 liječnika, 23 medicinskih sestara/tehničara, 6 ostalih zdravstvenih djelatnika te 7 nezdravstvenih djelatnika.