Aktualno Sport

Evo gdje danas pogledati veliki sraz između Hrvatica i Srpkinja

rukometašice hrvatska ist

Naše cure imaju četiri, Srpkinje dva boda. Ako Hrvatska dobije, kao prva odlazi dalje, prenijela bi četiri boda u drugi krug i imala bi dobre šanse za polufinale. Utakmica u Danskoj počinje u 18.15
Znamo i mi njih i oni nas. Risović, Lavko i Trifunović igrale su u Podravki, Ćamila Mičijević igrala je s Tomašević u Dunajvarosiju. Ono što možete očekivati, jest da ćemo ostaviti srce i dušu na terenu i to je konstanta. Da, pobjeda bi nas stavila u jako dobar položaj, rekao je hrvatski izbornik Nenad Šoštarić.
Hrvatska danas od 18.15 sati igra posljednje kolo prve faze EP-a protiv Srbije. Srpkinje su pobijedila Nizozemsku, a onda uvjerljivo izgubile od Mađarske, a naše cure su pobijedile Mađarice i onda svjetske prvakinje Nizozemke.

Naše cure imaju četiri, Srpkinje dva boda. Ako Hrvatska dobije, kao prva odlazi dalje, prenijela bi četiri boda u drugi krug i imala bi dobre šanse za polufinale.
Hrvatskoj nitko nije davao nikakve šanse, a sad bi uz malo sreće mogle i do polufinala. Prijenos utakmice možete gledati na kanalu Planet Sport 1. (24sata.hr)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

In memoriam – Marijan Gerić

OgPortal

Digitalizacija: Aplikacija za praćenje kontakata je propala, prijava cijepljenja ne radi, a ministarstvo krije troškove

OgPortal

Pozadina pokušaja puča: ‘Moskva je signalizirala vojsci da sruši neposlušnog premijera‘

OgPortal

Stem influencer Robert Knjaz!

OgPortal

Obilježena je 31.obljetnica osnutka HDZ-a u Karlovačkoj županiji

OgPortal

Gradonačelnik Petrinje želi ograničiti pravo na besplatne obroke: ‘Dolaze neki koji imaju tri plaće u kući’

OgPortal