Aktualno Županija

Pješakinja zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život

stop policija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Vojnić) i jedna prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom.

Jučer oko 7.20 sati u Dugoj Resi, na raskrižju državne ceste D 23 i ulice Ljudevita Gaja dogodila se prometna nesreća. Naime, osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka iz smjera Generalskog Stola u smjeru državne ceste D 3 upravljao je 63-godišnjak. Dolaskom do raskrižja gdje je obilježen pješački prijelaz, vozač se nije približavao sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake odnosno tako da može zaustaviti svoj automobil te je pritom udario 28-godišnju pješakinju koja je već stupila na pješački prijelaz.

U prometnoj nesreći pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život, a protiv vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

“Plenkoviću priča o ‘Tri majmuna’ uvertira za izbore – napravio žrtvu od HDZ-a”

OgPortal

DSS predstavio kandidata za karlovačkog dožupana Dušana Predovića: Fokus na povlačenju EU novca jer tako poboljšavamo i život i odnose među ljudima

OgPortal

Ivo je već tri mjeseca pozitivan na koronu. Nije zarazan, ali ga pulmolog ne može pregledati

OgPortal

Ne bacajte otpad u prirodu!

OgPortal

Problemi s Facebook Messengerom i Instagramom: Tisuće korisnika žali se da ne primaju poruke

OgPortal

Europski parlament pozvao pet država EU da priznaju neovisnost Kosova; Srbija reagirala

OgPortal