Aktualno Sport

Svoj put na Europskom prvenstvu nastavljaju i rukometašice prvom utakmicom u drugom krugu

BOGATI SPORTSKI ČETVRTAK, EVO GDJE MOŽETE GLEDATI UTAKMICU HRVATSKIH RUKOMETAŠICA, A GDJE RIJEKU I DINAMO

Četvrtak poslijepodne je po običaju bogat sportski dan. Svoje posljednje utakmice u skupinama Europske lige igraju Dinamo i Rijeka, ali izuzev njihovih izazova danas svoj put na Europskom prvenstvu nastavljaju i rukometašice prvom utakmicom u drugom krugu.

Nogometaši Rijeke su u prošlom kolu osvojili prvi europski bod ove sezone u gostima kod Real Sociedada (2:2), a večeras u posljednjem kolu skupine F dočekuju nizozemski AZ Alkmaar na Rujevici. Tu utakmicu gledatelji mogu pratiti na programu Arena Sporta 4 s početkom u 19.00.

Dinamo je pobjedom u gostima kod Feyenoorda prošlog tjedna osigurao osvajanje skupine i današnji domaći ogled protiv moskovskog CSKA nema zapravo rezultatsku važnost, a gledatelji će tu utakmicu moći pratiti na programu ArenaSporta 3 s početkom u 21.00.

A hrvatska ženska rukometna reprezentacija osvojila je sve nastupima na Europskom prvenstvu gdje su iznenadili sve i upisali tri pobjede u tri dosadašnja nastupa. Danas izabranice Nenada Šoštarića igraju protiv Rumunjki, a eventualna bi ih pobjeda dovela nadomak plasmana u polufinale. Prijenos te utakmice na rasporedu je na programu PlanetSporta 1 s početkom u 18.15. (sportske.jutarnji.hr)