Aktualno OG sada Ogulin

23 godine Auto kluba “Klek” Ogulin

23 godine AK Klek ogulin ist

Članovi Auto kluba Klek Ogulin na svojim su stranicama objavili zanimljiv tekst, vezan uz  obljetnicu osnivanja kluba. U njemu stoji:

“Osnovali su ga brojni zaljubljenici u ovaj šport nakon organiziranog auto-rallya za Dan Grada u rujnu 1997. godine, a točno prije deset godina organizirali su i prvu brdsku utrku za Prvenstvo Hrvatske, na stazi podno Kleka koju su tada najvećim dijelom sami uredili i pripremili za utrku”. Autor ovog teksta je Darko Pribanić, kojeg je napisao prilikom obilježavanja 10-te godišnjice osnivanja Auto kluba “Klek” Ogulin 18.12.1997. godine.

Vrijeme prolazi jako brzo, povijest se ponavlja, a ljubav prema ovom sportu ostaje ista i prenosi se na nove generacije što možemo potvrditi obilježavajući ovu 20-tu godišnjicu sa utrkom ove godine koja nas je vratila na stare slave kluba koji je jako dobro poznat u Hrvatskom auto sportu i kroz koji su mnogi vozači stasali, razvijali se i osvajali brojna odličja stvarajući uspomene. Mnogo je zaljubljenika u naš klub i sport prodefiliralo unutar ovih godina što govori i činjenica da imamo preko 60 registriranih tokom vremena članova AK Klek koji su u svoje vrijeme bili aktivni kao sudci nekog ranga u HAKS-u.

 

Kako smo se našli u poteškoćama prouzrokovanim globalnom recesijom i smanjenjem sredstava djelovanje kluba je nekoliko godina bilo smanjeno na minimum te se u međuvremenu promijenila struktura vođenja kluba i krenulo ispočetka. Uz pomoć nadprosječne volje i želje da se vratimo na stare staze, ove godine smo doslovno krenuli iz nule i uspjeli ponovno privući interes građana Grada Ogulina i svih ostalih zaljubljenika u naš sport organiziravši međunarodnu utrku pod nazivom Formula driver koja predstavlja trenutno najpopularniju i najmasovniju disciplinu u Hrvatskom auto sportu. Možemo vam najaviti da se iduće godine opet vidimo na stazi Klek uz miris oktana. Naravno, moramo se zahvaliti svim bivšim i sadašnjim članovima koji su nam pomogli na bilo koji način u održanju kluba aktivnog i davanju smjernica koje su nam pomogle u ostvarenju naših ciljeva. Također zahvaljujemo se svim sponzorima koji nas podrže kad nam je najpotrebnije. Da ne bi sve ostalo samo na riječima prikupili smo velik broj fotografija koje sada objavljujemo, a koje su nastale u ovom dugom periodu djelovanja kluba te neke čak i prije…”

Tako piše u njihovoj objavi koja je dopunjena sa mnoštvom fotografija pa pogledajte u FOTO ALBUMU 

Kao ilustraciju, prenosimo samo jedan mali dio od preko 200 fotografija. (foto: AK Klek Ogulin)  Čestitke svim članovima AK Klek Ogulin na dugogodišnjem vrijednom i uspješnom radu!

 

 

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Hrvatska nezaustavljivo tone prema dnu: u posljednjih nekoliko godina prestigle su nas i one zemlje od kojih smo tradicionalno bili bogatiji, a sada su od nas siromašnije samo najnerazvijenije regije EU-a

OgPortal

Rusi tvrde da do lipnja mogu osigurati pedeset milijuna doza cjepiva za Europu

OgPortal

Osniva se 21 obiteljski sud: O razvodima, djeci i skrbništvima odlučivat će specijalizirani suci

OgPortal

Povijesni susret u Najafu: Papa se sastao s poglavarom iračkih šijita, čovjekom koji ne prima gotovo nikoga

OgPortal

Posječena šuma, ukradeni janjci

OgPortal

Hrvatska bi po prvi put trebala dobiti registar stanovništva

OgPortal