Aktualno OG sada Ogulin

Servantesa Cabaret i Onlive TV Croatia u Ogulinu, gradu bajki!

Urednica i voditeljica emisije Servantesa Cabaret na Online LIVE TV Croatia, Nela Servantesa Pamuković posjetila je Ogulin i snimila božićni ugođaj na Trgu Kralju Tomislava.
Inače, Online LIVE TV Croatia je prvi hrvatski “streaming” kanal, što znači da se program ove televizije emitira isključivo putem društvenih mreža: Facebook, Youtube i Instagram. Ovaj princip omogućuje interaktivnost, tj. sudjelovanje gledatelja u samim emisijama i participaciju svih koji to žele u kreiranju programa televizije.
Posebnu pažnju u svom programu, Online LIVE TV Croatia pridaje temama glazba, kultura, hrvatsko iseljeništvo, znanost i cjeloživotno učenje itd. Zbog takvog koncepta, ovaj TV kanal je prepoznat i od vodećih kulturnih institucija RH, s kojima ima odličan odnos i suradnju. Svi ljudi željne pozitive, dobre energije i afirmativnih priloga, mogu pratiti TV preko facebook kanala Online LIVE TV Croatia, jer je program onakav kako kaže i slogan – Drukčiji od drugih!
Gledajući ovu emisiju doživjet ćete advent u gradu bajki – Ogulinu i ovaj put vidjeti božićnu bajku. Smješten podno planine Klek, rodni grad Ivane Brlić Mažuranić prepoznat je u svijetu kao grad bajki i mistike. Prema narodnoj predaji vrh Klek je sijelo vještica, koje su svojevrstan simbol Kleka i grada Ogulina.
Ovaj put ispričana je priča o vidljivom napretku i razvoju grada u vrlo kratko vrijeme o čemu se razgovaralo s gradonačelnikom Daliborom Domitrovićem. Poslušajte podatke o izvedbi adventa, o gradskom proračunu koji je više od dva puta povećan u odnosu na zadnji prije 3 godine, o 20 projekata koji su trenutno u provedbi, od čega su 13 financirani iz EU sredstava. Možete čuti o gradnji novog dječjeg vrtića nakon više od 40 godina kao i o zapošljavanjima te mnoge druge vrlo pozitivne podatke u gospodarskim, socijalnim i mnogim drugim aspektima razvoja grada.
U parku Kralja Tomislava razgovaralo se i sa građanima koji provode ovo predblagdansko vrijeme u šetnji. Možete vidjeti najljepše detalje predivno ukrašenog parka i na kraju poslušati dio Ivanine bajke Regoč, koju priča Sabina Gvozdić, profesionalna pripovjedačica bajki i priča. Također ćete vidjeti i prekrasne fotografije parka iz zraka, rad autora ogulin.media. Kako bez bajke otići iz Ogulina? Ne ide nikako!
Pogledajte prilog.