Aktualno OG sada Ogulin

Do požara na automobilu došlo je zbog električnih instalacija

honda požar ist

Kako smo već pisali jutros je u Preradovićevoj ulici u Ogulinu, izgorio osobni automobil marke Honda, a policajci PP Ogulin tijekom jutra i prijepodneva izvršili su uviđaj. Požar je primijećen oko 04 i 30, a plamteći automobil ugasili su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Ogulin. U vezi tog događaja OGportal je uputio upit u PU Karlovačku, a odgovor je brzo stigao. U njemu stoji:

vezano za Vaš upit obavještavamo Vas da je danas oko 4.20 sati na parkiralištu u Ogulinu izbio požar na parkiranom osobnom automobilu ogulinskih registarskih oznaka u vlasništvu 39-godišnjaka. Na mjestu događaja proveden je očevid od strane policijskih službenika PP Ogulin uz stručnu pomoć vještaka iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ iz Zagreba te je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kvara na električnim instalacijama vozila. O događaju će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno izvješće.”

Posljednje objavljeno

Papa: Žene hrabrije od muškaraca

OgPortal

Održana treća ovogodišnja akcija darivanja krvi

OgPortal

Novi detalji velike zapljene droge: Po 73 kile kokaina došao zagrebački poduzetnik Oliver Čokara je pao s dvojicom radnika Luke Ploče koji su bili “fizikalci” u Opuzenu

OgPortal

Vedrana Rudan – Guzicama do slobode

Vedrana Rudan

Autori TV hita Novine počinju snimanje visokobudžetne serije prema romanima Drage Hedla

OgPortal

Prijedlog za čitanje iz Ivanine kuće bajke

OgPortal