Aktualno OG sada Ogulin

Najnoviji podaci o broju aktivnih slučajeva i broju ukupno oboljelih po gradovima i općinama

korona bolnica ist

Jučer su nam stigli novi podaci o ukupnom broju slučajeva COVID 19 na području naše županije, kao i o broju aktivnih slučajeva. Podaci su razrađeni i po gradovima i općinama naše županije, pa su time zanimljiviji za praćenje.

Tako iz tablice možemo vidjeti  da je na području Ogulina trenutno (podatak – 21.12.2020.) 152 aktivna slučaja COVID-a 19. Od toga 96 je žena i 56 muškaraca. Više od nas ima Karlovac, 328 aktivnih slučajeva. Zanimljivo, Saborsko i Kamanje imaju po jednu pozitivnu osobu. U županiji je ovog trenutka 698 pozitivnih osoba, 384 žene i 314 muškaraca.

Podatak o ukupno dosad oboljelima u županiji kaže da je zaključno sa 21.12.2020. bilo 5347 oboljelih, 2748 žena i 2599 muškaraca. S obzirom na ukupni broj stanovnika županije ispada da je do sada oboljelo 4,45% stanovnika.
Na području Ogulina su  od početka pandemije pozitivne  bile 824 osobe, 429 žena i 395 muškaraca, što je skoro 6% stanovnika.

 

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Osnovno obrazovanje odraslih

OgPortal

U Slunju obustavljen projekt na Rastokama, gradonačelnik Katić o izvođaču radova: Njihov posao je blamaža, i ono što je odrađeno loše je napravljeno

OgPortal

Ostavke zbog cijepljenja preko reda padaju i u mafijaškom gnijezdu Corleoneu

OgPortal

Opet problemi s Đakićevim sinom. Potukao se s djevojkama na benzinskoj, prijava na kraju odbačena

OgPortal

“Stradalima od potresa ni kune od državnih milijuna. Političari čekaju izbore”

OgPortal

Pristigla i druga pošiljka spremnika za otpad

OgPortal