Aktualno OG sada Ogulin

Ogulinska bolnica ima novog ravnatelja?

Upravno vijeće Opće bolnice i bolnice branitelja Domovinskog rata Ogulin donijelo je 29.10. 2020. odluku o raspisivanju natječaja za ravnatelja bolnice. Natječaj je objavljen 06. studenog, a primanje molbi završeno je 15 dana kasnije. Još pred desetak dana OGportal poslao je upit Upravnom vijeću bolnice je li imenovan novi ravnatelj i koliko je molbi zaprimljeno. Odgovoreno nam je da će odluka biti objavljena na službenoj stranici bolnice.

Kako neslužbeno saznajemo, jučer se sastalo Upravno vijeće bolnice u sastavu Domagoj Trupeljak, Karmen Krpan – Krizmanić, Marina Brozinić – Došen, Hrvoje Magdić, Marija Salopek Angelov, Antonija Suvajac i predsjednik Upravnog vijeća Vjekoslav Bitunjac, te razmotrilo  zamolbe. Navodno su pristigle dvije i to dosadašnjeg ravnatelja dr.Josipa Zorka i dr. Davora Vukelje.
Naši izvori tvrde da je nakon  poduže sjednice donesena  odluka da novi ravnatelj Opće bolnice i bolnice branitelja Domovinskog rata Ogulin bude dr. Davor Vukelja.

Jutros smo Upravnom vijeću ponovili upit u nadi da ćemo dobiti službenu informaciju, međutim, nikakav odgovor još nismo dobili.