Aktualno OG sada Ogulin

Ogulinska bolnica ima novog ravnatelja?

bolnica-ogulin

Upravno vijeće Opće bolnice i bolnice branitelja Domovinskog rata Ogulin donijelo je 29.10. 2020. odluku o raspisivanju natječaja za ravnatelja bolnice. Natječaj je objavljen 06. studenog, a primanje molbi završeno je 15 dana kasnije. Još pred desetak dana OGportal poslao je upit Upravnom vijeću bolnice je li imenovan novi ravnatelj i koliko je molbi zaprimljeno. Odgovoreno nam je da će odluka biti objavljena na službenoj stranici bolnice.

Kako neslužbeno saznajemo, jučer se sastalo Upravno vijeće bolnice u sastavu Domagoj Trupeljak, Karmen Krpan – Krizmanić, Marina Brozinić – Došen, Hrvoje Magdić, Marija Salopek Angelov, Antonija Suvajac i predsjednik Upravnog vijeća Vjekoslav Bitunjac, te razmotrilo  zamolbe. Navodno su pristigle dvije i to dosadašnjeg ravnatelja dr.Josipa Zorka i dr. Davora Vukelje.
Naši izvori tvrde da je nakon  poduže sjednice donesena  odluka da novi ravnatelj Opće bolnice i bolnice branitelja Domovinskog rata Ogulin bude dr. Davor Vukelja.

Jutros smo Upravnom vijeću ponovili upit u nadi da ćemo dobiti službenu informaciju, međutim, nikakav odgovor još nismo dobili.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

In memoriam – Marijan Gerić

OgPortal

Digitalizacija: Aplikacija za praćenje kontakata je propala, prijava cijepljenja ne radi, a ministarstvo krije troškove

OgPortal

Pozadina pokušaja puča: ‘Moskva je signalizirala vojsci da sruši neposlušnog premijera‘

OgPortal

Stem influencer Robert Knjaz!

OgPortal

Obilježena je 31.obljetnica osnutka HDZ-a u Karlovačkoj županiji

OgPortal

Gradonačelnik Petrinje želi ograničiti pravo na besplatne obroke: ‘Dolaze neki koji imaju tri plaće u kući’

OgPortal