Aktualno OG sada Ogulin

Ogulinski GSS-ovci u današnjoj akciji na Stošcu

hgss ogulin na stošcu ist

Danas oko 11:30 sati u HGSS Stanica Ogulin zaprimili su obavijest od grupe planinara koji su se nalazili na području Stošca da se jedan član njihove grupe ne osjeća dobro te da im je potrebna pomoć. Ubrzo na teren izlazi 12 članova ogulinske stanice HGSS-a, te na stazi prema vrhu susreću planinara koji se nije osjećao dobro kako se u pratnji planinara iz svoje grupe spuštao prema cesti. Nakon pregleda i pružene prve pomoći planinar je otpraćen do ceste Ogulin – Bjelsko gdje je predan ekipi HMP koja je tamo već čekala.

Iako je ovo na kraju ispala lagana akcija, koja je brzo i bez puno muke završila, pa bi netko pomislio da možda nije ni trebalo zvati HGSS, ogulinski GSS-ovci kažu:  “svaka pohvala grupi planinara koji su odlučili pozvati pomoć odmah i na vrijeme. Pogotovo u ovo zimsko vrijeme kada noć pada brzo, a kretanje prirodom je otežano i mnogo opasnije. Pravovremenost reagiranja i stručna pomoć jedan je od jamaca uspješnog završetka akcije. Nadamo se da se planinar iz ove vijesti dobro osjeća i želimo mu brz oporavak” – zaključuju vrijedni momci iz ogulinske stanice HGSS. (info/foto:HGSS Stanica Ogulin)

stozac1

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

“Plenkoviću priča o ‘Tri majmuna’ uvertira za izbore – napravio žrtvu od HDZ-a”

OgPortal

DSS predstavio kandidata za karlovačkog dožupana Dušana Predovića: Fokus na povlačenju EU novca jer tako poboljšavamo i život i odnose među ljudima

OgPortal

Ivo je već tri mjeseca pozitivan na koronu. Nije zarazan, ali ga pulmolog ne može pregledati

OgPortal

Ne bacajte otpad u prirodu!

OgPortal

Problemi s Facebook Messengerom i Instagramom: Tisuće korisnika žali se da ne primaju poruke

OgPortal

Europski parlament pozvao pet država EU da priznaju neovisnost Kosova; Srbija reagirala

OgPortal