Aktualno OG sada Ogulin

Evidencija volontera

stožer ogulin sit

Iz Stožera Civilne zaštite Grada Ogulina stiglo nam je priopćenje koje potpisuje Daniel Vukelja, načelnik Stožera CZ Ogulin, a  vezano uz evidenciju volontera.

Grad Ogulin i Stožer civilne zaštite Grada Ogulina, u koordinaciji sa Stožerom civilne zaštite Karlovačke županije, aktivno su se uključili u pripreme pomoći za stradale stanovnike Petrinje, Gline i Siska. U tijeku je izrada evidencije volontera. Brojni građani Ogulina već su se prijavili da kao volonteri idu pomoći u stradala područjima, čime su građanima Ogulina ponovno pokazali veliko srce, na čemu im iskreno zahvaljujemo.

Građani volonteri koji žele pomoći svoje podatke mogu dostaviti na email [email protected]  nakon čega će biti uvršteni u evidenciju volontera te kontaktirani kad za to bude potrebe, odnosno kad Stožer civilne zaštite Grada Ogulina dobije nalog da organizira pomoć.

Bitno je napomenuti da građani ne odlaze samoinicijativno na potresom pogođena područja te da ne dostavljaju samoinicijativno materijalnu pomoć izravno na ugrožena područja jer se time stvaraju komplikacije profesionalnim službama koje su tamo na terenu. Volonteri i pomoć će tamo biti upućeni organizirano kad za to Stožeru civilne zaštite Grada Ogulina pristigne uputa kroz zapovjedni lanac.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Zove se Ružica – a muško je!

OgPortal

Vedrana Rudan – Oj, Milane, jabuko bez grane

OgPortal

‘Bandić mi je umro u kući… Sve je bilo uobičajeno, šalili smo se, a onda se sve u trenu promijenilo‘

OgPortal

Zimska vježba na Bjelolasici

OgPortal

Orban cijepljen kineskim cjepivom, Mađarska ubrzava program cijepljenja

OgPortal

Grad Ogulin uvodi sustav lokalne riznice

OgPortal