Aktualno Sport

Izgubio finale Lige prvaka pa krenuo u pomoć: Cindrić stavio svoju kuću na raspolaganje

hrvatska_bjelorusija27-110120 luka cindrić ist

I hrvatski rukometaš Luka Cindrić priključio se akciji za pomoć ugroženima u potresu ponudivši smještaj u svojoj kući u Ogulinu, sve nakon poraza u finalu Lige prvaka
Još u utorak navečer izgubio je finale Lige prvaka s Barcelonom od Kiela Domagoja Duvnjaka, a dan kasnije Luka Cindrić ponudio je konkretnu pomoć za sve ljude kojima je najpotrebnija nakon razornog potresa.
– Obitelji koja je ostala bez doma uslijed potresa besplatno nudim svoju kuću u Ogulinu – napisao je Ogulinac na Instagramu.
Slično su već napravili i Dejan Lovren koji je stavio na raspolaganje cijeli hotel u Novalji, a na druge načine uključili su se i ostali hrvatski sportaši prikupljajući pomoć, a neki i noseći je izravno do Petrinje poput košarkaša Cibone Damira Markote i Filipa Bundovića.
Članovi humanitarne udruge Cro Unum, u čijem radu sudjeluju proslavljeni hrvatski sportaši, znanstvenici, niz osoba iz javnog života te mnogi vrijedni poduzetnici, prikupili su 150.000 kuna u sklopu humanitarne akcije “Srcem za Petrinju i Glinu”.

Humanitarna udruga CroUnum na čelu sa predsjednikom prof. dr. Draganom Primorcem u srijedu planira uputiti tri kamiona punih osnovnih potrepština za stradalnike pogođenog područja.

U akciji sudjeluju brojni članovi udruge Cro Unum među kojima su Dragan Primorac, Franjo Arapović, Stojko Vranković, Zoran Primorac, Mirko Filipović, Davor Šuker, Slavko Goluža, Perica Bukić, Dino Rađa, Josip Šimunić…(24sata.hr)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Od početka pandemije oboljelo 7% Ogulinaca

OgPortal

Ove godine ćemo, po prvi put, uživati u Ogulinskom festivalu bajke u dva navrata

OG Portal

Sloveniju brine slučaj reinfekcije unatoč cijepljenju

OgPortal

Glavna splitska epidemiologinja: ‘Situacija nije dobra. Ako se ovako nastavi, odgodit ćemo otvaranje kafića‘

OgPortal

Danas je dan ružičastih majica

OgPortal

Među najboljima su na svijetu u cijepljenju, a korona opet bukti. Što se događa?

OgPortal