Aktualno OG sada Ogulin

Ove godine najbolji sportu u 2020.g. bit će proglašeni u emisiji OG sport Radio Ogulina

najbolji žup sport 2019 ist

Eidemija koronavirusa uvelike je tijekom cijele protekle godine, između ostalog, utjecala i na rad sportskih klubova, osobito onih koji su u sustavu natjecanja.

Treninzi i natjecanja prilagođavali su se naputcima Stožera civilne zaštite RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, ali unatoč svemu neka od natjecanja uspjela su se ipak privesti kraju.

I ove godine, doduše u malo promijenjenim okolnostima uslijed pandemije koronovairusa, pristupiti će se izboru najboljih u ogulinskom sportu za prošlu, 2020 godinu.
Na adrese ogulinskih klubova Športska zajednica Grada Ogulina uputila je tijekom ovog tjedna materijale za nominiranje kandidata za najuspješnije sportašice, sportaše i klubove u prošloj godini. Do ponedjeljka, 11. siječnja, klubovi trebaju dostaviti u Zajednicu, putem e-maila: [email protected] , obrazložene prijedloge svojih sportaša i klubova za koje smatraju da su postignutim rezultatima zaslužili da ih se proglasi najboljima.

Uslijed epidemioloških okolnosti i mjera, najbolji u sportu grada Ogulina bit će proglašeni 25. siječnja u programu Radio Ogulina, u emisiji OG sport.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Od početka pandemije oboljelo 7% Ogulinaca

OgPortal

Ove godine ćemo, po prvi put, uživati u Ogulinskom festivalu bajke u dva navrata

OG Portal

Sloveniju brine slučaj reinfekcije unatoč cijepljenju

OgPortal

Glavna splitska epidemiologinja: ‘Situacija nije dobra. Ako se ovako nastavi, odgodit ćemo otvaranje kafića‘

OgPortal

Danas je dan ružičastih majica

OgPortal

Među najboljima su na svijetu u cijepljenju, a korona opet bukti. Što se događa?

OgPortal