Aktualno Županija

Rezultati akcije „Mir i dobro“

grb policija ist

Od 15. prosinca do 10. siječnja provedena je akcija Mir i dobro

Na području Policijske uprave karlovačke od 15. prosinca do 10. siječnja provedena je akcija Mir i dobro, a sve kako bi se osiguralo povoljno stanje sigurnosti za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana te kako bi se smanjio broj ozljeda uslijed nestručnog, neopreznog i nezakonitog rukovanja pirotehničkim sredstvima.

Tom prilikom policijski službenici su zbog nezakonitog posjedovanja od jedne osobe oduzeli jedan komad vatrenog oružja te su protiv njega zbog počinjenih prekršaja iz Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira podneseni optužni prijedlozi.

Za vrijeme trajanja ove akcije na području Policijske uprave karlovačke evidentirani su sljedeći sigurnosno-interesantni događaji:

  1. prosinca na području Oštarija došlo je do oštećenja limenog krovišta kuće puščanim streljivom koje je iz vatrenog oružja ispalio nepoznati počinitelj
  2. siječnja u Karlovcu punoljetna muška osoba je zbog nestručnog rukovanja pirotehničkim sredstvom teže ozlijeđena. Naime, na balkonu stana muškarcu je u ruci eksplodirala petarda i teže ga ozlijedila. (PUKa)
Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Zaposleno 25 žena koje će skrbiti o 160 starijih osoba

OgPortal

U Ogulinu zabilježen jedan novi slučaj zaraze, u županiji 45

OgPortal

Božinović otkrio pravila za restorane i kafiće, vraća se karantena od 14 dana za zaražene

OgPortal

23-godišnjak osumnjičen da je prodavao drogu i pružao otpor službenoj osobi

OgPortal

Posađeno 6 novih stabala u gradskom središtu

OgPortal

505 novih slučajeva zaraze koronom

OgPortal