Aktualno OG sada Ogulin

Akcija pomoći Petrinji Mjesnog odbora Prapuće – Zagrad

U prikupljanje i pružanje pomoći stanovništvu potresom ugroženog područja uključio se, na različite načine, i veliki broj naših sugrađana. O mnogima smo već pisali, a o još jednoj takvoj akciji rekao nam je Igor Stošić Jole,  predsjednik MO Prapuće Zagrad.  Na inicijativu i prijedlog Branimira Špehara i uz potporu prijatelja, stanovnici Mjesnog odbora Prapuće – Zagrad, organizirali su akciju prikupljanja novčane pomoći za potresom pogođenu Petrinju. Uz veliku pomoć prijatelja Ive Radmana iz Petrinje i Saše Osojnički iz udruge “Viljenaci” Petrinja, pomoć je prikupljena za 5 obitelji s malom djecom. Ukupni prikupljeni iznos donacije MO Prapuće Zagrad iznosio je 41.225,00 kn.

Obitelji Ivane Ljubešić, Dragana Pranjića i Tomislava Šubića uplaćeno je 10.000,00 kn.
Obitelji Sande Gavrić je uplaćeno 9.000,00 kuna, a uz pomoć nekoliko poduzetnika i novcem donacija poklonjen je Renault Twingo obitelji Ivane Pejaković, te im je dostavljena i velika kutija dječje opreme i tople odjeće.

Skupini volontera iz Petrinje imena “Vilenjaci” donirano je 16 pari tople radne obuće.

Ovom akcijom stanovnici Mjesnog odbora Prapuće -Zagrad i njihovi prijatelji dokazali su da imaju veliko srce. Od strane Mjesnog odbora Prapuće – Zagrad veliko HVALA svima koji su sudjelovali u akciji prikupljanja pomoći. (foto:MOPrapuće Zagrad)