Aktualno OG sada Ogulin

Počinje drugo polugodište

škola tazred 32 ist

U klupe se vraćaju samo učenici od 1. do 4. razreda osnovne škole i maturanti

Danas počinje drugo polugodište. Većina učenika neće se vratiti u školske klupe, vraćaju se samo učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola te maturanti. Za ostale učenike nastava će biti prema C modelu, odnosno na daljinu. Za maturante i dalje vrijedi obveza nošenja maske, a održavanje propisanog razmaka – za sve.
U ogulinskim škola također vrijede ista pravila.  Iz osnove škole Ivane Brlić Mažuranić obavještavaju učenike da temeljem Odluke Stožera Civilne zaštite Karlovačke županije učenici  od prvog do četvrtog razreda nastavu započinju u školskim klupama, a učenici od petog do osmog provode nastavu na daljinu. Iz Prve osnovne škole Ogulin kažu – prema odluci MZO i uputama koje smo dobili od Stožera civilne zaštite Karlovačke županije, nastava u drugom polugodištu odvijat će se na sljedeći način:
➡️ za učenike nižih razreda osnovne škole nastava će se odvijati u prostorijama škole u matičnoj školi te svim područnim školama.
➡️ za učenike viših razreda osnovne škole nastava će se do daljnjega odvijati na daljinu.

Prema odluci Stožera civilne zaštite Karlovačke županije, a na prijedlog Ministarstva znanosti i obrazovanja, nastava u prostorima škole u srednjim školama počinje samo za učenike završnih razreda, a za učenike svih ostalih razreda nastava će se održavati na daljinu (online) prema rasporedu sati. Navedena odluka vrijedi, za sada, samo za prvi tjedan nastave.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Aplikaciju “Kuda s otpadom” naći ćete na mrežnoj stranici SKG-a

OgPortal

Uhićena iskusna inspektorica. Častila se u lokalima koji su kršili epidemiološke mjere

OgPortal

Skidali križ s karlovačke crkve, a ispod njega pronašli tajanstveni svitak iz 1794.: “U njemu možda ima i novca”

OgPortal

Utorkom iz muzejskog arhiva -Najave filmova 1924. godine

OgPortal

Milanović neće sutra doći na Bandićev pogreb: ‘O njemu sam sve rekao prethodnih godina’

OgPortal

Sudar vlaka i automobila -unatoč zabrani i spuštenom braniku vozač automobila nije se zaustavio

OgPortal