Aktualno OG sada Ogulin

Prekrasne vijesti -skupljeno dovoljno novca za Lucijinu protezu!

Nedavno smo objavili članak pod naslovom “Pomozimo Luciji da ponovo prohoda“. Podsjećamo, riječ je o djevojci Luciji Fleten, čija je majka iz Josipdola, a otac Alojz Fleten  je također  poznat Ogulincima, jer je bio zapovjednik Tigrova u Ogulinu.

Danas, svega desetak dana nakon objave članka, doznajemo da je pomoć skupljena i da je Lucija presretna. O tome kolege pišu:

“Do nas je stigla informacija koja će malo koga ostaviti ravnodušnim – skupili smo dovoljno za Lucijinu protezu!

Nakon objave članka u kojoj smo pozvali sve ljude dobre volje da doniraju novac za Lucijinu novu nogu, krenula je lavina dobrote. Bila je to akcija u koju su se uključili svi – sportski klubovi, gradovi, razne udruge, poduzetnici… Ujedinila su se srca dobrih ljudi. Cijelo je Međimurje, ali i šire, čulo priču o djevojci koja želi nastaviti normalno živjeti nakon nesreće koja ju je zadesila u listopadu 2020. godine. O Luciji Fleten, skromnoj, nasmijanoj, druželjubivoj djevojci, ali nadasve velikoj borkinji iz Cirkovljana.

Naime, sredinom listopada u njezinom se dvorištu obiteljske kuće dogodila strašna nesreća u kojoj je Lucija zadobila po život opasne ozljede. Srećom, za život se izborila, no spasa nije bilo njezinoj desnoj nozi koja joj je nedavno amputirana. Zbog toga su njezini najmiliji pokrenuli akciju prikupljanja donacija za protezu koja joj je potrebna da ponovo prohoda.
I, danas nam stižu predivne vijesti. Uspjeli smo!

Novac za Lucijinu novu protezu skupljao se dva tjedna, a sretnu vijest danas nam je potvrdila i sama Lucija telefonskim pozivom iz Zagreba.

– Jako sam sretna, presretna sam. Nemam riječima kojima bih zahvalila svim dobrim ljudima koji su mi pomogli… Hvala vam od srca, rekla nam je u telefonskom razgovoru Lucija koja se trenutno nalazi na liječenju u Zagrebu.

Da je novac za protezu skupljen, kratko nam je potvrdio i njezin otac Alojz Fleten.

– Dragi ljudi, hvala svima koji su pomogli našoj Luciji. Učinili ste prekrasnu stvar, rekao nam je njezin otac.

Službena potvrda o iznosu koji je skupljen očekuje se tijekom sutrašnjeg dana iz Grada Preloga. (emedjimurje.net)