Aktualno OG sada Ogulin

Izbor najboljih u sportu Grada Ogulina za 2020.

izbor sportaša 2020 ist

I ove godine održat će se tradicionalni izbor najboljih u sportu Grada Ogulina. Zbog poznate situacije sa pandemijom COViD 19, ovogodišnji izbor održat će se na drugačiji, i epidemiološkoj situaciji, prilagođen način.
Za razliku od uobičajenog, ove godine neće biti prigodnog programa, ni gostiju ni uzvanika, ni gledatelja, ali ni laureata, a cijeli izbor održat će se u programu Radio Ogulinu, najvjerojatnije u nedjelju 31. siječnja.
Kandidati za najbolje u sportu raspoređeni su u nekoliko kategorija, a mi vam donosimo i prijedloge.

Za najboljeg sportaša predloženi su Ivan Karlo Ban iz TK Ogulin i Luka Turković iz RK Ogulin. Za najbolju sportašicu nominirana je Barbara Žilić iz ŽKK Ogulin.
U konkurenciji za najbolju mušku momčad su Košarkaški klub Ogulin, Rukometni klub Ogulin i Teniski klub Ogulin. Za najbolju žensku ekipu predložena je ekipa Ženskog kuglačkog kluba Ogulin. U konkurenciji za najboljeg trenera su Ivica Bertović iz KK Klek, Marijan Tonković iz TK Frankopan te Miljan Vorkapić iz KK Ogulin. Za najboljeg sportskog djelatnika nominirani su Davorka Luketić iz NK Dobra i grupa sportskih djelatnika Košarkaškog kluba Ogulin.
Za najboljeg mladog sportaša predloženi su: Mateo Benović KK Klek, Ivano Božičević TK Frankopan, Šimun Gerovac KK Ogulin, Stipe Mihalić ŠN Ogulin, Dorian Salopek TK Ogulin i Vito Serdarev RK Ogulin.

Za najbolju mladu sportašicu predložene su: Kaja Jerak TK Ogulin, Izabela Poljančić VK Sabljaci, Ema Sabljak ŽKK Ogulin i Eva Tonković TK Frankopan. U kategoriji nagrade za životno djelo dva su imena: Ana Karas, kuglanje i Krešimir Tonković, tenis.

O točnom terminu održavanja Izbora najboljih u sportu Grada Ogulina za 2020. godinu još ćemo vas pravovremeno obavijestiti. (foto: sa prošlogodinjeg Izbora najboljih u sportu Grada Ogulina za 2019./OGportal)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Opet usporavanje cijepljenja, 70.000 doza nije nam uopće isporučeno, liječnici: ‘Frustrirani smo!‘

OgPortal

Oštećena lovačka čeka i hranilica za divljač u Jasenku

OgPortal

Vlasnik hotela u Imotskom zabranio ulaz SDP-ovcima Bauku i Staziću. Bauk: Idem po kokice i gledat ću kako me premijer brani

OgPortal

Hrvatski prvak slavio je 1:0 protiv Krasnodara i s ukupnih 4:2 prošao dalje

OgPortal

Osam požara na otvorenom

OgPortal

Stotine tisuća doza propada? Angela Merkel bez kočnica: ‘Ja se s tim ne mislim cijepiti‘

OgPortal