Aktualno OG sada Ogulin

Vučna služba Turković – na usluzi već šest godina

83147103_10213124678990141_2768287012761894912_nVučna služba Turković postoji već šest godina, konkretno, od 2015. Unatoč konkurenciji razvijaju se i rastu,  zahvaljujući, kako nam kažu,  korektnom poslu, aktivnostima u društvu i pomoći kad zatreba( Bog sve nagradi)! Prošla godina i početak ove godine poslovno je nešto slabiji,  ali umjerenim ambicijama, pametnim poslovnim potezima i zahvaljujući upornosti svega će biti.
Osim što rade, pomažu i potrebitima.

“Glini i Petrinji smo pomogli u  sedam navrata kroz sakupljanje i prijevoz kamp kućica i snabdjevanjem sa prehrambenim i higijenskim potrepštinama i građevinskim materijalom. Sretan sam i sretni smo da smo mogli pomoći. Kad čovjek ode na Baniju i vidi slike neimaštine od prije i posljedice potresa , ne može ostati ravnodušan. Nagrada nam je osmijeh na licu zahvalnih ljudi, kojima smo pokazali da nisu zaboravljeni i sami u ovoj katastrofi.

 

Pomogli smo i dalje ćemo po potrebi i prema mogućnostima i samo jedno ću reći – ne ponovilo se nikome! Ponosni smo i na Damira Šlata kojem smo u posljednjem odlasku u Glinu prevezli drvenu građu, zasukali rukave i pomogli u izgradnji kuće, koju je sa ekipom odlučio izgraditi i pomoći obitelji iz Majskih Poljana – kaže nam Kruno Turković.

Inače, Vučna služba Turković radi u sklopu autosalona Otok u vlasništvu njegove supruge Željke. (promo)