Aktualno OG sada Ogulin

Nedjelja 31. siječnja – Izbor najboljih u sportu Grada Ogulina za 2020.

 

I ove godine održat će se tradicionalni izbor najboljih u sportu Grada Ogulina. Zbog poznate situacije sa pandemijom COViD 19, ovogodišnji izbor održat će se na drugačiji, i epidemiološkoj situaciji, prilagođen način.
Za razliku od uobičajenog, ove godine neće biti prigodnog programa, ni gostiju ni uzvanika, ni gledatelja, ali ni laureata, a cijeli izbor održat će se u programu Radio Ogulinu, u nedjelju 31. siječnja od 9 sati.
Kandidati za najbolje u sportu raspoređeni su u nekoliko kategorija, a mi vam donosimo i prijedloge.

Za najboljeg sportaša predloženi su Ivan Karlo Ban iz TK Ogulin i Luka Turković iz RK Ogulin. Za najbolju sportašicu nominirana je Barbara Žilić iz ŽKK Ogulin.
U konkurenciji za najbolju mušku momčad su Košarkaški klub Ogulin, Rukometni klub Ogulin i Teniski klub Ogulin. Za najbolju žensku ekipu predložena je ekipa Ženskog kuglačkog kluba Ogulin. U konkurenciji za najboljeg trenera su Ivica Bertović iz KK Klek, Marijan Tonković iz TK Frankopan te Miljan Vorkapić iz KK Ogulin. Za najboljeg sportskog djelatnika nominirani su Davorka Luketić iz NK Dobra i grupa sportskih djelatnika Košarkaškog kluba Ogulin.
Za najboljeg mladog sportaša predloženi su: Mateo Benović KK Klek, Ivano Božičević TK Frankopan, Šimun Gerovac KK Ogulin, Stipe Mihalić ŠN Ogulin, Dorian Salopek TK Ogulin i Vito Srdarev RK Ogulin.
Za najbolju mladu sportašicu predložene su: Kaja Jerak TK Ogulin, Izabela Poljančić VK Sabljaci, Ema Sabljak ŽKK Ogulin i Eva Tonković TK Frankopan. U kategoriji nagrade za životno djelo dva su imena: Ana Karas, kuglanje i Krešimir Tonković, tenis.

Dakle, u nedjelju od 9 sati Izbor najboljih u sportu Grada Ogulina za 2020. godinu možete pratiti u programu Radio Ogulina, a naravno sve o ovogodišnjem izboru moći ćete pročitati i na stranicama OGportala. (foto: sa prošlogodinjeg Izbora najboljih u sportu Grada Ogulina za 2019./OGportal)