Aktualno OG sada Ogulin

Prvi broj “Ogulinca”

prvi ogulinac podijela ist

Izišao je prvi broj tiskanog lista “Ogulinac“, koji će izlaziti u narednih godinu dana i bit će besplatan za naše sugrađane, a sve u sklopu projekta Centar za razvoj civilnog društva, koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Nositelj projekta je Udruga za demokraciju i civilne aktivnosti, a odlučili su krenuti i s tiskanim izdanjem “Ogulinca” kako bi svi sadržaji koji se objavljuju online bili dostupni i sugrađanima koji nemaju mogućnost korištenja interneta i digitalnih tehnologija. Poseban naglasak stavljat će se  na ljude i događaje u našem gradu, a željeli bi više pisati i o problemima i životu naših starijih sugrađana.
Stoga, pozivaju  vas na suradnju. Možete predlagati  sugovornike i teme, možete javiti što biste željeli čitati i tako  postati važan čimbenik u stvaranju “Ogulinca“.
Podjela besplatnih primjeraka “Ogulinca” danas prije podne održana je na Trgu Petra Stipetića, a list će izlaziti dva puta mjesečno, za vrijeme trajanja projekta. Online izdanje možete pogledati na stranici Udruge za demokraciju i civilne aktivnosti.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Obilježena je 31.obljetnica osnutka HDZ-a u Karlovačkoj županiji

OgPortal

Gradonačelnik Petrinje želi ograničiti pravo na besplatne obroke: ‘Dolaze neki koji imaju tri plaće u kući’

OgPortal

Većina Nijemaca za covid-putovnice po uzoru na Izrael

OgPortal

U eksploziji na području zagrebačkih Kozari puteva jedna osoba ozlijeđena, materijalna šteta ogromna

OgPortal

VIDEO Masovna tučnjava u noći kod HNK: ‘Mlatili su se 10 na 10’

OgPortal

U zadnja 24 sata 520 novih slučajeva zaraze, umrlo 8 ljudi, oporavile se 342 osobe

OgPortal