Aktualno OG sada Ogulin

Udruga “Radost” započela provedbu novog projekta

radost

Lijepa vijest stiže nam iz ogulinske Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom “Radost”. Kako doznajemo, 1. siječnja Udruga Radost potpisala je Ugovor o financiranju institucionalne podrške sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva. Vrijednost ovog ugovora iznosi 83.785,00 kn, a provedba projekta trajat će do 31. prosinca 2021.g, s mogućnošću produljenja i potpisivanja Ugovora o višegodišnjem financiranju do 31.12.2023. godine.

U narednom trogodišnjem razdoblju, cilj vodstva Udruge “Radost” je osigurati sredstva za institucionalnu podršku u svrhu razvoja i stabilizacije udruge. To bi im omogućilo financiranje dijela osobnog dohotka za administrativnu djelatnicu, koja obavlja poslove organizacije udruge, nabavku informatičke opreme, uredskog materijala, te za usluge banke, najma prostora, poštanske troškove te računalne usluge.
Administrativni djelatnik vrši koordinacije projekata, vodi dio administracije, blagajnu Udruge, korespondenciju, ali i brine o članstvu, menadžmentu volontera, te projektnom izvještavanju.
Institucionalnom podrškom osigurao bi se i dio sredstava za pokrivanje troškova, te bi na taj način bio osiguran razvoj i održivost Udruge.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

In memoriam – Marijan Gerić

OgPortal

Digitalizacija: Aplikacija za praćenje kontakata je propala, prijava cijepljenja ne radi, a ministarstvo krije troškove

OgPortal

Pozadina pokušaja puča: ‘Moskva je signalizirala vojsci da sruši neposlušnog premijera‘

OgPortal

Stem influencer Robert Knjaz!

OgPortal

Obilježena je 31.obljetnica osnutka HDZ-a u Karlovačkoj županiji

OgPortal

Gradonačelnik Petrinje želi ograničiti pravo na besplatne obroke: ‘Dolaze neki koji imaju tri plaće u kući’

OgPortal