Aktualno OG sada Ogulin

“Zaželi II – Grad Ogulin”-zapošljavanje asistenta/ice na projektu

Gradonačelnik Grada Ogulina Dalibor Domitrović objavio je još jedan oglas za prijam u radni odnos,  u okviru projekta “Program zapošljavanja žena “Zaželi II – Grad Ogulin“.

Radi se o radnom mjestu asistenta/ice na projektu na određeno vrijeme s punim radnim vremenom u trajanju od 12 mjeseci. Potrebno je četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, a obavljanje poslova se odnosi na prijevoz mjesečnih paketa do krajnjih korisnika, prijevoz liječniku i sl., vrši sitne popravke, na usluzi je zaposlenim ženama kao i osobama iz projektnog tima, upravlja osobnim vozilom u svrhu mobilnosti, ekonomičnosti i efikasnosti kako zaposlenih žena, tako i korisnika.
Prijave se podnose na adresu: Grad Ogulin, s naznakom ”Oglas za prijam na radno mjesto asistenta na određeno vrijeme u projektu “Zaželi II – Grad Ogulin” – ne otvarati, Bernardina Frankopana 11, 47 300 Ogulin.

Prijave se mogu dostaviti i osobno u pisarnicu Grada Ogulina, Bernardina Frankopana 11, I kat, soba broj 22. Rok prijave je 11.02.2021. godine