Aktualno OG sada Ogulin

U Karlovačkoj županiji 23 nova slučaja zaraze, u Ogulinu niti jedan – za sve učenike nastava u školi

U Karlovačkoj županiji u posljednja 24 sata imamo ukupno 23 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 (PCR+ antigensko testiranje).

U posljednja 24 sata u Karlovačkoj županiji imamo 14 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 (PCR). S područja grada Karlovca 10 osoba, Duga Resa 3, Draganić 1.
U posljednjih 24 sata u Karlovačkoj županiji 9 osoba je pozitivno- brzi test za detekciju antigena- Karlovac 3, Ozalj 1,Slunj 2, Žakanje 3.

U Karlovačkoj županiji ukupno do sada oboljelo je 6609 osoba (PCR testiranje) i 1445 osoba (brzi test za detekciju antigena).

U bolnicama Karlovačke županije je hospitalizirano 23 COVID pozitivnih pacijenata (OB Ogulin-5, OB Karlovac-18). U posljednja 24 sata novoprimljena je 1 osoba (OB Ogulin-1), a otpuštena je jedna osoba ( OB Ogulin). Na respiratoru su 3 COVID pozitivna pacijenta. U posljednja 24 sata preminula je 1 osoba (OB Ogulin).

U samoizolaciji se nalazi 286 osoba. Bez kršenja mjera.

Odlukom Stožera CZ KŽ utvrđuje se da će od ponedjeljka 15.veljače 2021.godine svi učenici osnovnih i srednjih škola na području Karlovačke županije nastavu pohađati po Modelu A, odnosno nastava u školi. Učenici te nastavno i tehničko osoblje su dužni pridržavati se svih propisanih epidemioloških mjera, navodi se u današnjem priopćenju.