Aktualno OG sada Ogulin

Za rođendan OGportala, nagradili smo troje naših čitatelja!

ogport nagrade

OGportal je 11. veljače napunio četiri godine rada. Kao što smo već pisali, ni ove godine nismo rođendan obilježili slavljem i feštom, već smo to ostavili za sljedeću godinu i naš 5. rođendan. Godišnjicu  rada obilježili smo redizajnom našeg portala, koji sad, barem nama,  izgleda ljepše, modernije i svježije, a nadamo se da se sviđa i vama. Ili možda ne? Slobodno nam javite.

Povodom rođendana odlučili smo vas iznenaditi  i darivati  troje naših čitatelja. Za dobitnika/dobitnicu jedne od nagrada pogledali smo popis naših pratitelja na Facebooku kako bi nagradili prvog/prvu pratitelja OGportala na Facebooku. Ispostavilo se da je to Dalibor Jelić koji nas vjerno prati od 10. veljače 2017. godine i naš je prvi fejs pratitelj, bio je za par sati brži nego naša čitateljica Dijana.

Sat vremena kasnije, dobili smo i drugu dobitnicu – Ivanu Brozinić Marković.

Dalibor po svoju sliku, a Mira i Ivana po svoje poklon pakete, mogu doći u ponedjeljak, 15. veljače,  između 18 i 19 sati u prostorije OGportala u Stepinčevoj na broju 2. Naravno, ako im taj termin ne odgovara, neka nam se jave u inbox pa ćemo se dogovoriti o terminu preuzimanja nagrada.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Srbija djelomice postrožila mjere ograničenjem rada ugostiteljima

OgPortal

Njemačka će pivarima isplatiti odštetu za neprodano pivo

OgPortal

Peđa Grbin: Nek’ Plenković pita Merkel u vezi s ulaskom u kafić

OgPortal

Zaposleno 25 žena koje će skrbiti o 160 starijih osoba

OgPortal

U Ogulinu zabilježen jedan novi slučaj zaraze, u županiji 45

OgPortal

Božinović otkrio pravila za restorane i kafiće, vraća se karantena od 14 dana za zaražene

OgPortal