Aktualno Magazin Zabava

Albina Grčić predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu: “Ponosna sam, uložila sam puno truda i ljubavi”

albina grčić


Program je počeo pobjedničkom pjesmom Damira Kedže od prošle godine, a završen starim hitovim Vesne Pisarović u novom aranžmanu

Albina Grčić s pjesmom “Tick-Tock” autora Branimira Mihaljevića predstavljat će nas u svibnju na Eurosongu u Rotterdamu. Dvadesetdvogodišnja splitska studentica engleskog jezika i književnosti te povijesti na Filozofskom fakultetu u subotu navečer u Opatiji je bila prva i po glasovima žirija i po glasovima publike.

  • Ja sama još nisam svjesna da sam pobijedila na Dori. Sve ovo što mi se događa čini mi se kao san, i to lijepi san u koji sam uložila puno truda i ljubavi. Hvala cijelom mojem timu, koji mi je bio velika podrška proteklih mjeseci, koliko sam vježbala za nastup na Dori. Sretna sam što su nas ljudi prepoznali. Konkurencija je bila sjajna, i da smo poslali bilo koga drugoga u Rotterdam, ne bismo fulali – izjavila je nakon pobjede plavokosa Dalmatinka koju je javnost upamtila i kao finalisticu lanjskog HRT-ovog showa “The Voice”. No za razliku od teških retro balada koje je Albina pjevala u tom spektaklu, u Opatiji se u subotu predstavila u sasvim novom, plesnom i mnogo modernijem svjetlu.
  • Moja pjesma ‘Tick-Tock’ znatno se razlikuje od onoga čime sam se dosad predstavljala; rekla bih da je žanr ostao isti, ali se ritam uvelike promijenio. Ova pjesma je i moj osobni izazov i nešto u čemu se dosad nisam imala prilike okušati. Jedan od dražih stihova mi je ‘You think you’re fancy but play the game my way…’. ‘Tick-Tock’ je moćna pjesma koja predstavlja moju osobnu kartu u daljnjoj karijeri. Ona je po mom mišljenju upravo to što mogu zamisliti na eurovizijskoj pozornici 2021. Mislim da imamo sve, a na meni je da to iskoristim i iznesem eurovizijskoj publici – kaže Albina koja je pobjedu proslavila čašom pjenušca i pokazala da nikad ne valja slijepo vjerovati kladionicama koje su posljednjih tjedana nesmiljeno favorizirale drugoplasiranu Ninu Kraljić koja je u Opatiji nastupila s pjesmom “Rijeka” i projektom Alconost of Balkan. (jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

Von der Leyen: Od travnja u EU 100 milijuna doza cjepiva mjesečno

OgPortal

Vlada odbila prijedlog zakona za nasljeđivanje 50 posto mirovine preminulog partnera!

OgPortal

Švicarska na referendumu zabranila nošenje burki

OgPortal

Mirnija nedjelja

OgPortal

Predsjednik Milanović u Sisku i Petrinji

OgPortal

Markotić: U travnju stiže cjepivo koje se daje u jednoj dozi

OgPortal