Aktualno OG sada

Pero Damjanović ponovo će se kandidirati za načelnika Općine Plaški

U današnjoj emisiji “Oči u oči” koja se emitira nedjeljom od 9 sati, gostovao je načelnik Općine Plaški Pero Damjanović.

U emisiji je, među ostalim, naglašeno da je uređenje Vatrogasnog doma, koji je vrijedan 7,5 milijuna kuna, u završnoj fazi. Još nedostaju sanitarije i treba urediti dio pročelja. Namještaj je stigao, a u domu  će, po završetku, biti smješteni vatrogasci, razne udruge i turistički centar.

Osvrnuo se i na radove na zgradi kina. Prošle godine završeno je krovište, a ove godine javit će se na natječaj kako bi osigurali sredstva za ugradnju nove stolarije.

Spajanje Veksa i Vodovoda načelnik Damjanović ocijenio je odličnim potezom. Četvero ljudi zadržalo je posao, građani će i dalje plaćati vodu bez naknade od 5 kuna u komunalnoj firmi Plaški Kom, a cijene se neće mijenjati. Investicije u rekonstrukciji vodovodnih cijevi će ići dalje, financirat će ih Hrvatske vode sa 80 posto, a 20 posto Općina Plaški.
Vlasnički listovi, koje do sad nisu imali, bit će riješeni tijekom ove godine. Ukupno 4 katastarske općine su dovršene, a još 3 će biti do kraja godine.

U emisiji je naglasio da će se ponovo kandidirati za načelnika općine, na svibanjskim izborima.