Aktualno OG sada Ogulin

U Ogulinu održana izborno izvještajna skupština SDSS-a Karlovačke županije

Sukladno protuepidemijskim mjerama,  održana je Izborno izvještajna skupština županijske organizacije Samostalne demokratske srpske stranke Karlovačke županije, u velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice u Ogulinu. Na skupštini su kao gosti prisustvovali predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac i predsjednik Izvršnog odbora SDSS-a Bogdan Rkman.

Radnim predsjedništvom predsjedao je predsjednik gradske organizacije SDSS-a u Ogulinu Neven Vujnović. Nakon izbora radnih tijela skupštine, te prihvaćanja izvještaja o radu i izvještaja nadzornog odbora za predsjednika ŽO SDSS-a ponovno je izabran Dejan Mihajlović iz Krnjaka, dok će mu zamjenici i nadalje biti Neven Ivošević iz Ogulina i Đuro Šaula iz Vojnića. Uz predsjednika i zamjenike u Izvršni odbor izabrani su Rade Vlajnić iz Karlovca, Branko Kukolj iz Barilovića, Mara Šupica iz Plaškog, Miodrag Sikirica iz Slunja, Nikola Grba iz Saborskog, Neven Vujnović iz Ogulina, Martina Vučinić iz Vojnića i Ilija Matijević iz Krnjaka. U nastavku sjednice izabrani su članovi Nadzornog odbora, Disciplinskog odbora i delegati u Glavnoj skupštini SDSS-a.

Dejan Mihajlović predstavio je plan rada za naredno razdoblje gdje će prioritet biti lokalni izbori i popis stanovništva. Plan rada prihvaćen je jednoglasno.
Skupštini su se obratili Bogdan Rkman i Milorad Pupovac pozdravljajući rad skupštine, a osvrnuvši se i na   aktualnu problematiku,  političku situaciju, solidarnosti na potresom pogođenom području kao i na važnosti nadolazećih lokalnih izbora i popisa stanovništva.

Na kraju rada skupštine Neven Vujnović je kao „domaćin“ ovogodišnje skupštine zahvalio što je stranka prepoznala upravo Ogulin kao mjesto održavanja skupštine, te upoznao prisutne o stanju na području grada  i radu stranke u Ogulinu.