Aktualno OG sada Ogulin

U Ogulinu održana izborno izvještajna skupština SDSS-a Karlovačke županije

149882028_1106129416481181_7139014652727287956_o

Sukladno protuepidemijskim mjerama,  održana je Izborno izvještajna skupština županijske organizacije Samostalne demokratske srpske stranke Karlovačke županije, u velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice u Ogulinu. Na skupštini su kao gosti prisustvovali predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac i predsjednik Izvršnog odbora SDSS-a Bogdan Rkman.

Radnim predsjedništvom predsjedao je predsjednik gradske organizacije SDSS-a u Ogulinu Neven Vujnović. Nakon izbora radnih tijela skupštine, te prihvaćanja izvještaja o radu i izvještaja nadzornog odbora za predsjednika ŽO SDSS-a ponovno je izabran Dejan Mihajlović iz Krnjaka, dok će mu zamjenici i nadalje biti Neven Ivošević iz Ogulina i Đuro Šaula iz Vojnića. Uz predsjednika i zamjenike u Izvršni odbor izabrani su Rade Vlajnić iz Karlovca, Branko Kukolj iz Barilovića, Mara Šupica iz Plaškog, Miodrag Sikirica iz Slunja, Nikola Grba iz Saborskog, Neven Vujnović iz Ogulina, Martina Vučinić iz Vojnića i Ilija Matijević iz Krnjaka. U nastavku sjednice izabrani su članovi Nadzornog odbora, Disciplinskog odbora i delegati u Glavnoj skupštini SDSS-a.

Dejan Mihajlović predstavio je plan rada za naredno razdoblje gdje će prioritet biti lokalni izbori i popis stanovništva. Plan rada prihvaćen je jednoglasno.
Skupštini su se obratili Bogdan Rkman i Milorad Pupovac pozdravljajući rad skupštine, a osvrnuvši se i na   aktualnu problematiku,  političku situaciju, solidarnosti na potresom pogođenom području kao i na važnosti nadolazećih lokalnih izbora i popisa stanovništva.

Na kraju rada skupštine Neven Vujnović je kao „domaćin“ ovogodišnje skupštine zahvalio što je stranka prepoznala upravo Ogulin kao mjesto održavanja skupštine, te upoznao prisutne o stanju na području grada  i radu stranke u Ogulinu.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Opet usporavanje cijepljenja, 70.000 doza nije nam uopće isporučeno, liječnici: ‘Frustrirani smo!‘

OgPortal

Oštećena lovačka čeka i hranilica za divljač u Jasenku

OgPortal

Vlasnik hotela u Imotskom zabranio ulaz SDP-ovcima Bauku i Staziću. Bauk: Idem po kokice i gledat ću kako me premijer brani

OgPortal

Hrvatski prvak slavio je 1:0 protiv Krasnodara i s ukupnih 4:2 prošao dalje

OgPortal

Osam požara na otvorenom

OgPortal

Stotine tisuća doza propada? Angela Merkel bez kočnica: ‘Ja se s tim ne mislim cijepiti‘

OgPortal