Aktualno Županija

HSLS i u Dugoj Resi doživio “veliko usisavanje” – u HDZ prešla Višnja Mihalić – Mikuljan, ravnateljica dugoreške bolnice

Višnja Mihalić-Mikuljan

Rad u HSLS-u je u međuvremenu, od kako je umro dugogodišnji predsjednik Davor Bišćan s kojim sam dugo radila, oslabio, kazala je Mihalić – Mikuljan.

Dogodilo se ono očekivano i u Dugoj Resi, a to je snažnije “usisavanje” HSLS-a od strane moćnog političkog partnera HDZ-a.

Nakon što je tri desetljeća bila aktivna članica HSLS-a, dr. Višnja Mihalić-Mikuljan, ravnateljica dugoreške Specijalne bolnice za produženo liječenje odlučila je pridružiti se HDZ-u.

  • Obzirom da je HSLS oduvijek bio u koaliciji s HDZ-om, kao ravnatelju županijske ustanove, nije mi politika HDZ-a nikad bila strana. Rad u HSLS-u je u međuvremenu, od kako je umro dugogodišnji predsjednik Davor Bišćan s kojim sam dugo radila, oslabio, stoga sam svoju budućnost i daljnji put vidjela kroz HDZ-e, kazala je za KAportal Višnja Mihalić – Mikuljan. Kako saznajemo, u HDZ se Mihalić – Mikuljan učlanila još prošle godine, tako da tajming ipak nije onaj – tik pred izbore.

Višnja Mihalić- Mikuljan član HSLS-a je bila od 1999. godine i obnašala niz stranačkih dužnosti, od gradske vijećnice do vijećnice Skupštine Karlovačke županije i predsjednice Županijskog HSLS-a.

Hoće li joj nova stranka namijeniti kakvu političku funkciju treba tek vidjeti, no za očekivati je da će ovo poznato ime biti na HDZ-ovoj listi za Gradsko vijeće na predstojećim lokalnim izborima u svibnju. (kaportal.hr)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Šefica splitskog Zavoda uvjerava ženu da je AstraZeneca dobra: “Ja sam svoju svekrvu isto s AstraZenecom cijepila”

OgPortal

Za “Bajkovitu zimu uz ognjište” 15 tisuća kuna osiguralo Ministarstvo kulture i medija

OgPortal

Miroslav Škoro prelomio, kandidirat će se za gradonačelnika Zagreba

OgPortal

ProbudiKa o parkiranju u Grabriku

OgPortal

Kineski proizvođač čipova nabavio opremu u Nizozemskoj, u SAD-u nezadovoljni

OgPortal

Kakve su šanse da će policija prijaviti organizatore Bandićevog sprovoda zbog kršenja mjera? Nikakve

OgPortal