Aktualno Županija

HŽ prvo ukinuo, pa sad vratio liniju “radničkog vlaka” iz Ozlja za Karlovac ali sat ranije, u 5.14 – putnici se sad žale da ide prerano!

ozalj-vlak

Hrvatske željeznice najavile su novi vozni red vlakova iz smjera Ozlja prema Karlovcu. Naime, na adresu KAportala iz HŽ Putničkog prijevoza stigla je obavijest kako će s prvim danom mjeseca ožujka biti vraćena jutarnja linija putničkog vlaka iz smjera Ozlja, ali od sad u vremenu od sat vremena ranije, točnije iz Bubnjaraca s vremenom polaska u 4.51, iz Ozlja u 5.14 te s dolaskom u Karlovac u 5.43 sati.

Naime, ponovimo kako je krajem prošle godine ukinuto prometovanje takozvanog radničkog vlaka i ujedno jedine linije javnog prijevoza iz smjera Ozlja prema Karlovcu. To je izazvalo negodovanje putnika, jer kako i sami kažu ukinute su upravo linije vlakova koje su uz školske linije jedine profitabilne i popunjene. No, najavljeno uvođenje nove linije vlaka sat vremena ranije od prethodnog ne izaziva oduševljenje putnika, jer prema njihovom mišljenju novi vozni red javnog prijevoza zasigurno ne prati potrebe stanovništva. Na naš upit zbog čega je uvedena linije putničkog vlaka baš u to vrijeme, iz HŽ Putničkog prijevoza odgovaraju kako je nova organizacija prometa usuglašena s predstavnicima lokalne samouprave te su polasci vlakova usklađeni sukladno tehničkim mogućnostima i zahtjevima lokalne samouprave.Dobra vijest je jedino što će novom odlukom o voznom redu, biti vraćena linija popodnevnog „radničkog vlaka“ s polaskom u 15.49 iz smjera Karlovca.(KAportal)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Otvoreno reciklažno dvorište

OgPortal

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy proglašen krivim, dobio je tri godine zatvora!

OgPortal

Prošli tjedan uz potres još i detonacije – dobili smo odgovor Policijske uprave Karlovačke

OgPortal

Doznajemo detalje nove prijave protiv uhićenog stečajnog upravitelja: ‘Prodao je dio tvrtke 10 puta ispod cijene’

OgPortal

U Kini je na djelu rapidno srozavanje medijskih sloboda

OgPortal

Četiri nova slučaja u Karlovačkoj županiji

OgPortal